Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naděje hostí na první body, druhý poločas nepřežila


Branky


0

Domácí tým, chtěl konečně zabodovat a v tomto zápase měl tu největší příležitost. Jenomže souboj posledního s předposledním, ovládla ve druhém poločase Milíčeves a zhatila tak veškeré naděje domácích na první bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas nic nerozhodl

V úvodu zápasu si domácí tým vytvořil tlak a vytvářel si i šance. Po deseti minutách zápasu se prosadil domácí Hanuš a poslal svůj tým do vedení. Postupem zápasu se začala projevovat větší zkušenost hostí a převzali iniciativu. Po půlhodině hry se prosadil hostující Novotný a srovnal na 1:1. Do konce poločasu již branka nepadla, ale hosté byli v závěru první půlky tím lepším týmem.

Čtyři góly v síti domácích v druhém poločase

Milíčeves do druhého poločasu vstoupila hodně aktivně a opět byla tím lepším týmem. Když se po necelých deseti minutách ujala vedení brankou Berného, tak domácí začali tušit, že ani z tohoto utkání nevyjdou vítězně. Hosté postupně navýšili svůj náskok až na 1:5 a po dlouhé době se jim konečně podařilo zvítězit. Domácí tým tak pořád zůstává na posledním místě tabulky bez jediného bodíku a je jistým sestupujícím z 1. B. Třídy. Milíčeves zvýšila svůj náskok před dnešním soupeřem na dvanáct bodů a na Mladé Buky ztrácí čtyři body.



Ohlasy k zápasu


SK HOŠEK Robousy
Materna Zbyněk - Asistent trenéra - Robousy: Po slibném začátku hosté převzali iniciativu a zaslouženě vyhráli.

FC VTJ Milíčeves
Zdeněk Špicar - Vedoucí družstva - Milíčeves: Po delší době jsme opět poznali, jak vypadá vítězství.



Sestavy


SK HOŠEK Robousy
L. Mauer [-] - J. Bouchal [-] (78. M. Štraub [-] ) , M. Srb [-] , L. Wedlich [-] (68. O. Vodička [-] ) , M. Chýlek [-] (46. J. Holec [-] ) - D. Brendl [-] , L. Drbohlav [-] (46. J. Kraus [-] ) , T. Tomášek [-] , J. Holec [-] - J. Hanuš [-] , J. Rejman [-]

FC VTJ Milíčeves
R. Adamec [-] - M. Havránek [-] , J. Březský [-] , P. Špicar [-] , J. Berný [-] - J. Rejha [-] , J. Roman ml. [-] , L. Novotný [-] , M. Roman [-] (83. V. Havelka [-] ) - J. Roman [-] , O. Chramovský [-] (83. M. Marhan [-] )

ŽK: 13. J. Holec , 40. J. Rejman , 54. J. Bouchal , 71. L. Mauer .
Hráči zápasu: J. Hanuš - L. Novotný .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku