Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov si s Robousy vcelku bez problémů poradil


0

Domácí Trutnov neměl s posledním celkem tabulky žádné potíže a zvítězil 5:0. Celý zápas to byl souboj výborného gólmana hostí Mauera s hráči Trutnova, a jen díky němu je porážka hostí pouze pětibranková.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý zápas se odehrával v duchu, kolik branek vstřelí domácí. Hostům se na jaře vůbec nedaří a navíc je pronásledují zranění. V prvním poločase si vytvořili domácí dvoubrankový náskok. Většímu gólovému přídělu, zabránil hostující gólman Mauer. Ve druhém poločase souboj domácích s gólmanem hostí pokračoval. Trutnovu se povedlo přidat další tři branky a tak zakončil brankový účet hostí na čísle pět! Trutnov je na třetí příčce tabulky a Robousy pořád beznadějně poslední s nulovým bodovým ziskem



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Marcel Kalhous - trenér Trutnova: Soupeř byl sice snaživý, ale na současnou úroveň 1. B třídy viditelně nedosahoval a dorazil s cílem bojovat o co nejmenší příděl. Naši kluci předvedli několik pohledných akcí a zaslouženě vstřelili pět gólů – těch však mohlo být klidně víc.

SK HOŠEK Robousy
Zbyněk Materna - asistent trenéra - Robousy: V silně zdecimované sestavě jsme na lepší výsledek nedosáhli. Rádi bychom soutěž zakončili ziskem nějakých bodů, což bude hodně těžké. Pokusíme se.



Sestavy


MFK Trutnov C
P. Dřímal [-] - P. Chvalina [-] , L. Šimočko [-] (75. R. Horáček [-] ) , Z. Bělonožník [-] , V. Drtina [-] - Z. Doubic [-] , M. Kancok [-] (66. R. Rada [-] ) , J. Zákravský [-] , O. Kárník [-] - M. Kulda [-] , J. Vomočil [-] (62. D. Jirka [-] )

SK HOŠEK Robousy
L. Mauer [-] - M. Srb [-] , J. Kraus [-] , L. Gritzer [-] (23. D. Kalfeřt [-] ) , D. Plíšek [-] - L. Wedlich [-] , J. Holec [-] , P. Karásek [-] , T. Tomášek [-] - O. Vodička [-] , D. Brendl [-]

Hráči zápasu: P. Chvalina , Z. Doubic - L. Mauer .
Místo: H.S.M.. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku