Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Mantova podtržené gestem Daniela Tichého


Branky


0

Fotbalisté Mantova po vydařené druhé části zvítězili v Neurazech a nadále se udrželi v pětibodovém odstupu za prvními Blovicemi. Jelikož ale Blovičtí příští víkend mají volno, mají Mantovští šanci se přiblížit prvnímu fleku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fair play gesto Daniela Tichého

Neurazy zkusily na papírově silnějšího protivníka vlétnout hned od začátku a několika protiútoky mu zadělaly na problémy. První gól přesto padl do domácí sítě. Krajní záložník Machač dostal pěkný pas na pravou stranu, před vápnem se dokázal zbavit obránce a krásně předložil balon kapitánovi Janu Hrubému nabíhajícímu z druhé vlny, jenž nekompromisně propálil gólmana. Domácí ale našli na souepřovu trefu bleskovou odpověď. Hned po necelé minutě vystihl zaváhání stopera Janouškovce vystihl Marian Vladař, který hezkým obstřelem na zadní tyč zařídil vyrovnání.

Následně se do hry dostával znovu více hráči z Mantavy, ale domácí tým dokázal přečkat několik nebezepčných rohových kopů a udržel nerozhodný stav do konce půle. Bylo to i kvůli tomu, že po nesprávně nařízené penaltě se Daniel Tichý zachoval jako poctivý hráč a úmyslně ji kopl vedle branky, a předvedl parádní gesto fair play. 

Mantov přidal a zajistil si vítězství

Dvojí střídání v sestavě Neuraz nepřineslo v domácích řadách kýžený efekt. Hosté pokračovali ve své hře a dvěma slepenými góly odskočili na rozdíl dvou branek. Po závaru před bránou míč propadl k volnému Tomáši Korbovi, který dorážkou po zemi poslal Mantov znovu na koně. Třetí branku přidal kapitán Jan Hrubý, který si po akci na pravé straně zakřičel o míč a vyslal bombu, která následně vylétla od jeho pravé kopačky a prosvištěla přesně pod břevnem. Čtvrtý gól hostů zařídil Tomáš Rehák, jenž si zpracoval dobře vysokou přihrávku z levé strany a po obtočení okolo obránce přesně zakončil. Domácí stihli už pouze korigovat, když se k dlouhému odkopu dostal Lukáš Brabec, který své sólo zdařile zakončil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Po několika absencích v kádru jsme pozměnili složení obrany a aktivní hrou na začátku zápasu jsme dělali hostům problémy. Po pauze ale již začali být jasně lepší hosté, kteří dvěma góly rozhodly o svém vítězství. My jsme naopak už nebyli schopní ani kombinovat a nenašli jsme na hru soupeře správný recept. Chtěl bych ještě také jednou ocenit gesto Dana Tichého za jeho projev fair-play.

TJ Baník Mantov
Jan Hrubý - kapitán: Vyhráli jsme, s výsledkem jsme samozřejmě spokojeni. Směrem dopředu se nám dařilo soupeře přehrát, dali jsme 4 góly a další možnosti zůstaly nevyužité. Celkově ale naše hra působila nekompaktně, necháváme se rozhodit naprostými nesmysly. Ztrácíme pak rychle koncentraci a to se pochopitelně negativně odráží na předváděných výkonech. Sami sebe tím hloupě a zbytečně oslabujeme, trpí tím celý tým. Chceme-li se zlepšovat, tohle prostě musí zmizet.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - J. Krýsman [-] , P. Hanzlík [-] (46. M. Bárta [-] ) , S. Šiling [-] (57. M. Kuták [-] ) , L. Brabec [-] , P. Tříska [-] , S. Jágr [-] (83. J. Kuták [-] ) , M. Vladař [-] , V. Kuska [-] , V. Tříska [-] , J. Uzel [-]

TJ Baník Mantov
S. Dobiáš [-] - D. Tichý [-] , P. Šmrha [-] (88. O. Bryndzák [-] ) , M. Šimandl [-] , T. Rehák [-] , D. Míka [-] , J. Machač [-] , T. Korba [-] , J. Janouškovec [-] , M. Janeček [-] , J. Hrubý [-]

ŽK: 52. V. Tříska , 64. V. Kuska - 54. T. Rehák , 75. J. Janouškovec . ČK: 84. V. Tříska .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - VLADAŘ Josef (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.