Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží si v Nezbavěticích s chutí zastřílelo a dávalo krásné branky


Branky


0

Fotbalisté Záluží byli od začátku více lační po vítězství, ale svoji chuť a aktivitu přetavili v gólové hody především ve druhém poločase, kdy kapitán Motyčák zkompletoval hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záluží neproměňovalo šance, přesto do pauzy vedlo

Hosté ze Záluží hned od prvních minut vzali zápas do svých rukou a tlačili se do zakončení. Domácí defenzíva včele s gólmanem Petrem Šebkem ale zvládla odolávat tlaku protivníka až do čtyřicáté minuty, kdy hostí ujali vedení zásluhou pěkná rána ze strany v podání Ladislava Mlnaříka. Domácí ale rychle našli odpověď na branku hostů a po orhovém kopu doklépal do branky balon Jakub Sladký. Záluží se ale ještě přece jenom do konce prvního poločasu ujalo znovu vedení, když se prosadil Pavel Motyčák

Po pauze hosté kralovali, Motyčák stříhal nůžkami

Po přestávce na hřišti existoval prakticky jen jeden tým, a to Záluží, které se rozstřílelo a postupně přidalo čtyři branky. Na třetí gól Záluží, jenž vsítil Pavel Motyčák z pokutového kopu, ještě odpověděl pěknou střelou zpoza vápna Václav Bouda, jehož střela se od tyče dorazila do branky. Poté ale přidávali další zářezy jen hosté. Jejich tlak navíc umocnila červená karta, kterou dostal domácí Pavelka. Hattrick završil Pavel Motyčák, jenž se při svém gólu opravdu vyznamenal, když poslal do branky míč nádhernými nůžkami a potěšil tak oko diváka. Zbylé dvě trefy obstarali Norbert Vávrovec a Ladislav Mlnařík, jenž s eznovu prosadil parádní bombou. 



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák - kapitán: Soupeř byl lepší a zaslouženě zvítězil. V prvním poločase jsme ještě drželi se soupeřem krok, ale následně jsme odpadli a chyběla nám trochu chuť. Bylo to od nás takové odfláknuté.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Utkání to bylo otevřené do doby, dokud jsme nevstřelili čtvrtou branku. Následně již soupeř postupně složil zbraně a my naopak věděli, že už to dotáhneme. Se třemi body a i samozřejmě s výkonem panuje maximální spokojenost.



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] , V. Tomana [-] (82. O. Kail [-] ) , M. Česal [-] , V. Fajfrlík [-] , J. Sladký [-] (46. V. Šebek [-] ) , V. Bouda [-] , T. Zikmund [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Pavelka [-]

TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - N. Vávrovec [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , Z. Vacek [-] , P. Zahradník [-] , M. Hnilička [-] , P. Braun [-] , L. Mlnařík [-]

ŽK: 56. V. Tomana . ČK: 76. J. Pavelka .
Hráči zápasu: V. Bouda - L. Mlnařík , P. Motyčák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BEŠŤÁK Václav (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.