5:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice B po čtyřgólovém koncertu Leibla zdolaly Záluží a hřejí se na čele tabulky


Branky


24. O. Laibl , 30. O. Laibl , 70. O. Laibl , 80. O. Laibl - 15. N. Vávrovec , 42. N. Vávrovec (p.)
0

Ostře sledovaný souboj o první místo ve IV. třídě Plzeň - jih vyzněl jednoznačně pro fotbalisty rezervy Blovic, kteří zdolali na vlastním hřišti dosud neporažené Záluží a jsou nadále bez ztráty kytičky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první část přinesla pět branek

Pořádné brankové hody přichystala obě mužstva přihlížejícím divákům v prvním poločase. Dov vedení se jako první dostalo hostující Záluží, za nějž stejně jako v předchozích utkáních řádil útočník Norbert Vávrovec, který, jak má ve zvyku, vsítil pohlednou branku po rychlé útočné akci. Odpověď domácího celku byla ale blesková. Obránce Jakub Fisher zkusil štěstí zpoza vápna a parádní ranou zaskočil gólmana Pondělíka, který si v ten okamžik šteloval svoji obranu. Poté již začal řádit Ondřej Laibl, jehož dvě trefy během šesti minut poslal Blovické do vedení. Za hosty ale ještě stačil snížit Norbert Vávrovec, který poměnil bez problémů pokutový kop, čímž skončila herně i gólově zajímavá první půle. 

Leibl dovršil své čtyřgólové dílo

Po pauze si o několik hráčů z A-týmu posilněná rezrva Blovic udržovala svůj těsný náskok a vpoklidu kontrolovala utkání. Jistotu domácímu celku dal až dvacet minut před koncem znovu Ondřej Laibl, který využil období mezi 70. a 80. minutu k tomu, aby poslal do sítě ještě další dva kousky, čímý potvrdil vítězství svého týmu. Nic na výsledku zápasu nezměnila ani červená karta domácího Nováčka v 89. minutě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Vladimír Chalupa: Řekl bych, že jsme byli celé utkání lepší a navíc jsme objevili střelce, který vstřelil čtyři branky. Jeden muž proto de facto rozhodl o výsledku zápasu. Především díky Ondru Leiblovi jsme urvali cenné vítězství.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Blovice byly lepším týmem na hřišti a bylo znát, že je posílily asi čtyři hráči z A-týmu. Domácí podle mě zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - J. Nováček [-] , R. Komorous [-] , P. Kozák [-] , J. Fisher [-] , R. Tyml [-] , O. Šeba [-] (66. D. Tuček [-] ) , V. Šeba [-] , T. Kotous [-] , T. Matoušek [-] (55. [-] ) , O. Laibl [-]

TJ Sokol Záluží
L. Pondělík [-] - N. Vávrovec [-] , L. Mlnařík [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , T. Fryč [-] (67. P. Motyčák [-] ) , P. Braun [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-]

ŽK: 86. V. Šeba . ČK: 89. J. Nováček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šiška Pavel - JÍLEK Miroslav (N), PONDĚLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.