Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 11:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží zdolalo i Letnou B a je stále stoprocentní


0

Fotbalisté Záluží zvládli naplno uspět i ve 3. kole IV. třídy Plzeň - jih, když na domácí půdě porazili rezervu Letné. Domácí o svém vítězství rozhodli dvěma rychlými brankami, které padly na přelomu prvního a druhého poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky Mlnaříka táhly Záluží

Domácí tým nastartovala do utkání rychla branka Ladislava Mlnaříka, která padla po sedmi minutách hry. Více ze hry měli v první části fotbalisté Záluží, jenž se ovšem dokázali prosadit až s blížícím se koncem poločasu. Jiří Šimánek stál na správném místě u levé tyče, odkud doklepl balon po centru ze standardní situace. Odpověď domácích ale přišla hned záhy. Byl to znovu Ladislav Mlnařík, který vrátil svůj tým znovu do sedla. Ještě předtím ale mohl balon skončit v domácí síti, Letná B ovšem svojí šanci nevyužila, když ztroskotala na gólmanu Cihlářovi. 

Vávrovec opět pálil ostrými a dal Záluží klid

Stejně jako první polovina duelu skončila, začal ta druhá, tedy brankou. Norbert Vávrovec potvrdil pověst aktuálně nejlepšího kanonýra soutěže a nádhernou střelou ze standardní situace zbýšil náskok svého týmu. Letná B sice poté znovu tlačila, ale její snaha na zdramatizování duelu již nebyla tolik islná jako v první části. Záluží si vydobytý výsledek vzít nenechalo a v dobrou obranou dovedlo duel do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - trenér: My jsme hráli fotbal, zatímco domácí proměňovali své šance. Většinu zápasu jsme měli více ze hry, ale jak říkám, Záluží dokázalo střílet branky.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - N. Vávrovec [-] , L. Mlnařík [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , D. Vacek [-] (44. P. Braun [-] ) , Z. Vacek [-] , V. Zahoř [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - S. Vukovič [-] (45. J. Čorňák [-] ) , J. Šimánek [-] , J. Šerbaum [-] (72. V. Tyr [-] ) , Z. Soukup [-] , J. Rada [-] , S. Vlčák [-] , P. Kolář [-] (45. Z. Přibyl [-] ) , M. Dvořák [-] (45. R. Zahradník [-] ) , J. Vůch [-] , J. Bohun [-]

ŽK: 9. P. Motyčák - 23. P. Kolář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamec Václav - FEJT Zdeněk (N), DOBRÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.