Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží uspělo i podruhé v sezoně


0

Fotbalisté Záluží zvládli na výbornou i svůj druhý zápas ve IV. třídě Plzeň - jih, když nasázeli bůra Neurazům, které naopak čekají na první bodový zisk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Vávrovec otevřel střelnici

Aktivní Záluží poslal do sedla útočník Norbert Vávrovec v desáté minutě hry, který odebral obránci balon a následně své sólo zdařile zakončil. Neurazy ale zbraně nesložily a brzy srovnaly. Po rychlém brejku se dokázal prosadit Lukáš Brabec. Ve zbytku první části se již herně lepšímu Záluží nepovedlo reagovat na odpověď soupeře. Hosté hrozili převážně ze standardních situací, ale domácím se je dařilo v prvním poločase dobře odvracet. 

Další trefa hostujícího šutéra nasměrovala Záluží k vítězství

Po pauze dal o sobě na hřišti znovu vědět hostující Norbert Vávrovec. Útočný tahoun svého mužstva poslal ze standardní situace balon přesně k tyči, čímž poslal opět svůj tým do vedení. Následně pokračovalo úřadování hostů, když další branku přidat Ladislav Mlnařík. Neurazy přiživily svoji šanci na zisk bodů po proměněné penaltě Martina Vladaře, která následovala po ruce hostujícího kapitána Motyčáka. Poté se ale již trefovali jen hosté. Na 4:2 z pohledu Záluží zvyšoval Šmidingr, gólový účet zápasu uzavřel po krásném lobu druhým gólem Ladislav Mlnařík. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: My máme i v podzimní části problémy se skládáním týmu, který dáváme postupně dohromady, nyní jsme měli oproti loňsku i dost hráčů na střídání. Záluží bylo ale z celkového pohledu na hřišti lepším týmem a bylo nad naše síly. Bojovností jsme dokázali s hosty držet krok v první části, po pauze to ale bylo již horší a mohli jsme být nakonec rádi, že jsme dostali jen pět branek.

TJ Sokol Záluží
Pavel Motyčák: Měli jsme rozhodně více ze hry a zaslouženě jsme podle mého názoru zvítězili. Jsme rádi, že jsme znovu zvítězili a jdeme zatím jednoznačně za svým cílem, kterým je postup zpátky do třetí třídy.



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - P. Tříska [-] , V. Tříska [-] , P. Hanzlík [-] , P. Mederly [-] (70. M. Kuták [-] ) , J. Bureš [-] , J. Louda [-] (46. [-] ) , L. Brabec [-] (65. [-] ) , J. Krýsman [-] , J. Uzel [-] , J. Bouzek [-]

TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - L. Mlnařík [-] , N. Vávrovec [-] , J. Šmidingr [-] , P. Motyčák [-] , J. Urbánek [-] , L. Pondělík [-] (48. J. Kuneš [-] ) , Z. Vacek [-] , V. Zahoř [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

ŽK: 59. L. Brabec - 1. Z. Vacek , 58. J. Šmidingr .
Hráči zápasu: L. Brabec - N. Vávrovec , J. Šmidingr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - VLADAŘ Josef (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.