Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Vávrovce potopily Soběkury


0

Povedený vstup do sezony mají za sebou fotbalisté Záluží, kteří na úvod IV. třídy Plzeň - jih zdolali na domácí půdě Soběkury, které dobře znají z vyšší soutěže, odkud oba týmy v minulém ročníku spadly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Pozvolný začátek zápas rozčísl po půl hodině hry Norbert Vávrovec, jehož nenápadná střela zpoza vápna zapadla přesně k tyči. Na branku domácích se povedlo Soběkurám ještě do konce první půle zareagovat, když se prosadil Oberdörfer. 

Rychlá branka po pauze nastartovala Záluží

Domácí ale po pauze rychle udeřili a znovu se dostali do čela. Nová akvizice - Vávrovec, naservíroval míč Mlnaříkovi, jenž měl před senbou již jednoduchou práci. Soběkury se poté ještě snažily něco udělat s průběhem zápasu, ale přáno jim nebylo. Udeřit se naopak znovu povedlo Záluží. Záložník Motyčák výborným pasem vysunul do útoku Vávrovce, jehož lob pečetil gólový účet zápasu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Soupeř nás překvapil tím, že měl hodně mladý tým. Hrajeme s nimi léta, takže jsme se jich trochu lekli. Uklidnil nás ale šťastný gól, po němž jsme začali hrát líp a dovedli duel do vítězného konce. Podle mě to bylo zasloužené tři body.




Sestavy


TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - P. Zahradník [-] , L. Mlnařík [-] , V. Schamberger [-] , N. Vávrovec [-] , P. Motyčák [-] , J. Kuneš [-] (67. J. Šmidingr [-] ) , Z. Vacek [-] , V. Zahoř [-] , M. Hnilička [-] , L. Třeštík [-]

TJ Sokol Soběkury
P. Lösch [-] - D. Marek [-] (56. R. Duchek [-] ) , M. Naar [-] , J. Hanket [-] , V. Hodan [-] , T. Kozel [-] , T. Vlach [-] , L. Turek [-] , M. Klíma [-] , M. Oberdörfer [-] , J. Bešta [-]

ŽK: 16. Z. Vacek .
Hráči zápasu: J. Bešta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pašek Milan - FEJT Zdeněk (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.