2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 11:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice přezimují na krásném druhém místě


Branky


0

V úvodu sezóny znamenal zápas Střížovic gólové hody, postupem času se ale dokázaly i více soustředit na bránění a v posledních kolech téměř neinkasují. Hostující celek sazí na obranu celý podzim a jeho obrana patří k nejlepším. Zápas nakonec rozhodly dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích

Zápas se, jako většina v okrese, odehrála na těžkém terénu. Domácím to ale přílišný problém nedělalo. Hned v úvodu byly k vidění zajímavé šance Valeše a Volfa. Ani jedna ale neskončila za zády Vargy. V 14. minutě se k volnému přímému kopu postavil Václav Houdek a poslal domácí do vedení. Nadále pokračovala převaha domácích, která vyústila opět v šanci Valeše, ani tentokrát ale síť nerozvlnil. Hosté si dokázali vytvořit jen jednu šanci, při které jen zazvonilo břevno. Poločas tak i přes velký počet šancí skončil pouze 1:0. 

Dohrávání zápasu

Úvod druhého poločasu vyšel domácím náramně, už v 50. minutě utekl obraně Václav Houdek a tváří v tvář golmanovi si dokázal poradit. 2:0. Střížovice se tím uklidnily a nikam se už nehnaly. Hosté se sice snažili s utkáním něco udělat, ale na těžkém terénu se jim prostě nedařilo a žádnou velkou šanci si již nevytvořili. Domácí si tak dokráčeli pro tři body a přezimují jen o bod za vedoucím týmem z Blovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Václav Houdek (hráč TJ Střížovice): "V prvním poločase jsme zahodili několik šancí a proto nebylo rozhodnuto. Po naší druhé brance se zápas už jen dohrával. Hosté se nedostali k ničemu."




Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - J. Šilhánek [-] , A. Zatorskyy [-] , M. Valeš [-] , M. Valeš [-] , M. Brejcha [-] , V. Houdek [-] , V. Volf [-] , R. Klíma [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - R. Vaidiš [-] , M. Šesták [-] (80. S. Hefert [-] ) , R. Nolč [-] , Š. Kuneš [-] , M. Krejčí [-] , V. Janoušek [-] , D. Hulec [-] , M. Hofman [-] , O. Bláha [-] , R. Bořík [-]

ŽK: 19. J. Šilhánek , 33. M. Houdek , 53. M. Valeš , 85. R. Klíma - 19. M. Šesták .
Hráči zápasu: A. Zatorskyy .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lažánek Karel - HOUDEK Václav (N), SKLENÁŘ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.