2:1
(1:0)
63. M. Liška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 11:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvorec se s podzimem rozloučil vítězně


Branky


17. A. Vavřička , 60. M. Dušek - 63. M. Liška (p.)
0

Na hřišti ve Dvorci nebylo příliš příznivé počasí, ale díky snaze pořadatelů se zápas nakonec odehrál. Domácí celek byl možná mírný favorit, ale lepší aktuální formu mají hráči z Merklína, kteří bodovali už tři zápasy v řadě a po utekli konci tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

V úvodních minutách se na těžkém terénu dařilo spíše domácím. Přišly i první velké šance, ale jak už je to zvykem u Dvorce, mizerná koncovka nedovolila domácím dostat se do vyššího vedení. Přesto se nakonec dostali do vedení v 17. minutě. Aleš Vavřička se prodral po straně hřiště a z úhlu vystřelil. První střelu brankář vyrazil ale na následnou dorážku už nedosáhl. V dalších minutách měl Dvorec dostatek příležitostí rozhodnout zápas, ale nestalo se tak. Po poločase byl tak zápas stále otevřený. 

Dva góly

Druhý poločas už byl ze strany hostů lepší a dokázali i také zahrozit, stále to ale byli spíše ojedinělé akce. V 60. minutě poslal Kříž přihrávku napříč vápnem, na níž si naběhl Miroslav Dušek a ne příliš razantní střelou překonal brankáře. Vypadalo to, že se Dvorec uklidní a v klidu si dokráčí pro tři body, nicméně přišel zádrhel. V 63. minutě došlo k faulu ve vápně a sudí nařídil penaltu. Stoupl si k ní Michal Liška a zdramatizoval závěr utkání. Snaha Merklína o vyrovnání ale nestačila na obranu Dvorce, který si tak došel pro tři body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí TJ Dvorec): "První jsme byli jasně lepší, hrálo se na jednu branku. Střelci ale opět zklamali. V druhém poločase byla hra přeci jen vyrovnanější a penaltou jsme si zkomplikovali závěr zápasu. Na to, že se hrálo na těžkém terénu, tak se hrálo slušně."

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Bylo tam plno sněhu. Domácí byli lepší, ještě spoustu šancí zahodili. 2:1 je pro nás ještě přijatelný výsledek. Zasloužená výhra domácích."



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - P. Brožovský [-] , P. Kalabza [-] (46. M. Havel [-] ) , Z. Tomaščík [-] (64. T. Kulhánek [-] ) , M. Matějov [-] (58. J. Kříž [-] ) , P. Kalabza [-] (75. J. Končel [-] ) , M. Greguš [-] , L. Trhlík [-] (80. P. Končel [-] ) , M. Dušek [-] , A. Vavřička [-] , J. Rojík [-]

TJ Sokol Merklín B
M. Schejbal [-] - T. Hraběta [-] , S. Špirk [-] , T. Bešta [-] (75. J. Bláha [-] ) , K. Kubát [-] , M. Liška [-] , J. Grüner [-] , L. Velek [-] , J. Brejcha [-] , Z. Bešta [-] , S. Žižka [-]

ŽK: 40. T. Hraběta , 50. L. Velek , 70. K. Kubát .
Hráči zápasu: M. Schejbal .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Křen Jiří - GREGUŠ Pavel (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.