1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí si v domácím prostředí poradilo s Dvorcem


Branky


0

Spálené Poříčí na domácí půdě platí za velmi silného protivníka. Nepoznalo tu ještě chuť porážky. Pokusit se odvést jako první všechny body se tentokrát pokusí Dvorec, který je povzbuzen výhrou nad lídrem soutěže. Zápas se hrál nahoru dolů, ale padla nakonec jen jedna branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól

Zápas se hrál na těžkém terénu, ale to týmy neodradilo od pohledné ofenzivní hry. K vidění tak bylo několik šancí. Žádná ale v první polovině poločasu neskončila brankou. Až v 26. minutě z úhlu napřáhl Marek Hofman a trefil šibenici na vzdálenější straně. Nádherná branka. Hosté si pak vytvořili dvě nadějné šance, v obou ale skvěle zasáhl Pospíšil a první poločas tak skončil 1:0. 

Snaha o vyrovnání

V druhém poločase měli hosté územní převahu a domácí se spoléhali spíše na brejky. Dlouho ale žádný vzruch před brankami nepřicházel. Když už se Dvorec dostal do nadějné pozice, mířili jeho střelci mimo. Ani domácí borci nedokázali přesně zamířit. Zápas tak rozhodla jediná branka. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Hrálo se na těžkém terénu, fotbal se ale divákům musel líbit, hrálo se nahoru dolů. První půle byla vyrovnaná. Druhý poločas jsme byli více na míči ale domácí si to dokázali pohlídat. Když nevystřelíme pořádně mezi tyče, nemůžeme vyhrát. Minulý týden tam spadlo všechno, teď nic. Je to škoda."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
Š. Pospíšil [-] - R. Bořík [-] , J. Tupý [-] , J. Kolář [-] , J. Novák [-] (89. R. Nolč [-] ) , D. Hulec [-] (78. M. Šesták [-] ) , O. Bláha [-] , J. Sklenář [-] , M. Hofman [-] , D. Gross [-] , O. Homolka [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Kříž [-] - P. Kalabza [-] (69. P. Končel [-] ) , Z. Tomaščík [-] , M. Matějov [-] (78. M. Havel [-] ) , P. Kalabza [-] , M. Greguš [-] , L. Trhlík [-] , M. Dušek [-] , J. Panc [-] , A. Vavřička [-] , J. Rojík [-]

ŽK: 66. O. Homolka , 69. J. Novák - 63. J. Rojík , 67. J. Panc .
Hráči zápasu: P. Kalabza .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - BRUDNA Filip (N), KULHÁNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.