2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenné body pro oba týmy


Branky


0

Merklín a stejně tak i Chlum se nacházejí u dna tabulky a v boji o záchranu se počítá každý bodík. Proto byl tento zápas pro obě strany velmi důležitý. Utkání pro diváka příliš atraktivní nebylo a přineslo jen dvě branky a minimum šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Začátek zápasu se odehrával především ve středu pole a bojovalo se o každý balon. V 9. minutě padla branka z vůbec první vážnější šance. Hosté zahrávali standartní situaci, na centrovaný balon si vyskočil Michal Wagner a otevřel skóre. Od té doby se hosté zatáhli a soustředili se výhradně na obranu. Ta ale fungovala výborně a domácím nedovolili téměř nic. Merklín ve své jediné šanci nevyzrál na Kvíderu a poločas tak skončil 0:1. 

Dobývání branky

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry jako většina prvního, Chlum zodpovědně brání a domácí si s jejich obranou neví rady. Za třicet minut druhé půle si Merklín vytvořil pouze jednu šanci a tu neproměnil. Zápas se tak už pomalu chýlil ke konci a vypadalo to, že domácí nedokáží odemknout zámek, který hosté postavili kolem svého vápna. Běžela 83. minuta, když se Jakub Hrádek dostal k balonu na vápně, drze si posunul míč mezi dva obránce, dalšího obešel kličkou a už byl sám před Kvíderou. Zachoval chladnou hlavu a míč uklidil placírkou k tyči. 1:1. Merklín chtěl strhnout vedení na svou stranu ale přišla trhlinka v podobě červené karty pro brankáře. Do branky tak musel hráč z pole. V poslední minutě zápasu pak přišla ještě druhá červená pro domácí, hosté ale neměli už příliš času využít dvojnásobnou početní převahu a další branka tak nepadla. Utkání skončilo 1:1. 

Bonusový bod zůstává v Merklíně

V penaltové loterii ukázali pevnější nervy domácí a připsali si důležitý bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Vydřené dva body po špatném výkonu. Fotbal průměrný možná podprůměrný. Hosté se dostali do vedení vcelku brzy a od té chvíli začalo dobývání soupeřovo branky. V zápase chyběly větší šance. Alespoň, že máme ty dva body."




Sestavy


TJ Sokol Merklín B
M. Schejbal [-] - D. Marek [-] (46. J. Hrádek [-] ) , D. Tesárek [-] , S. Špirk [-] , J. Brejcha [-] (68. T. Bešta [-] ) , M. Liška [-] (57. R. Kubát [-] ) , K. Kubát [-] , J. Grüner [-] , Z. Regner [-] (74. V. Vopička [-] ) , Z. Bešta [-] , M. Šambergr [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - J. Pelikán [-] (77. L. Hajšman [-] ) , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (60. L. Martínek [-] ) , V. Ernest [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 57. S. Špirk , 65. M. Schejbal - 14. S. Eret , 28. M. Šlajs . ČK: 85. M. Schejbal , 89. R. Kubát .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.