2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 12:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném utkání byl šťastnější Dvorec


Branky


0

Dvorec se pohybuje v klidném středu tabulky, poslední dva zápasy ale prohrál a tak chtěl doma proti Losiné opět naplno bodovat. To Losiné se na hřištích soupeřů vůbec nedaří, zatím tam uhrála pouze jeden bod. Zápas byl vyrovnaný a příliš fotbalové krásy k vidění nebylo, o to víc se ale bojovalo a dřelo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Od úvodních minut bylo znát, že ani jeden z týmů nechce inkasovat a tak se do zakončení nikdo příliš nehrnul. V 19. minutě přichází první vážnější šance. Střela Kříže z levé strany ale končí na boční síti. Chvíli na to si na Gregušovo ránu počká Zbiň a balon jen tak tak vyráží míč. V 25. minutě kope Greguš volný přímý kop, ale Zbiň opět zasahuje a Šlais odklízí balon do bezpečí. V 34. minutě se hosté poprvé pokouší zahrozit, ale střelal Fremra končí hodně mimo. Stejně o chvíli pozdějí dopadá i Marek Laštovka. Ještě před poločasem se znovu utkává Greguš a Zbiň. I tentokrát je úspěšnější brankář hostí. 

Dvě penalty

Druhý poločas už přinesl přeci jen atraktivnější fotbal. A začali se rodit i nějaké pološance. V 64. minutě přišla první gólová akce. Vavřička posunul balon na Košana ten stříleným centrem našel ve vápně Kříže, který skluzem dopravil balon do sítě. Chvíli na to měli domácí velkou možnost zvýšit vedení. Greguš prošel celou obranou hostů až do vápna kde byl faulován. Rozhodčí tak zapískal pokutový kop. K němu se postavil Rojík. Bránu ovšem přestřelil. Losiná věděla, že bod je blízko a tak se snažila více útočit. Žádná z akcí ale nebyla natolik přesná, čí nebezpečná aby skončila za zády Končela. Jeden brejk do otevřené obrany hostů skončil faulem, a domácí se tak dostali k druhé penaltě. Exekuci si vzal na starost Marcel Matějov, jeho pokus ale Zbiň zlikvidoval, na dorážku Pavla Končela už byl ale krátký. Dvorec tak po těžkém utkání bere vydřené tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí TJ Dvorec): "První poločas jsme měli převahu v poli ale bohužel v koncovce jsme ,,jalový". Druhý poločas už byl vyrovnaný, většinu času se hra odehrávala ve středu hřiště. Je to vydřené, ale výkon pořád není optimální."

TJ Sokol Losiná B
František Karl (TJ Losiná): "Domácí si vítězství zasloužili zejména svou dobrou hrou, rychlým přistupováním k soupeři a neustálým tlakem. Škoda jen, že dobrý zápas kazil nepřesným posuzováním jeho rozhodčí."



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - L. Trhlík [-] , M. Dušek [-] (78. P. Končel [-] ) , O. Košán [-] (86. J. Terč [-] ) , J. Panc [-] , A. Vavřička [-] , P. Brožovský [-] (11. P. Kalabza [-] ) , J. Rojík [-] , Z. Tomaščík [-] , M. Greguš [-] , J. Kříž [-]

TJ Sokol Losiná B
M. Zbiň [-] - V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , J. Honzík [-] , T. Páník [-] (22. L. Jánský [-] ) - M. Laštovka [-] , V. Topinka [-] (46. T. Albl [-] ) , P. Tančouz [-] (72. D. Šlais [-] ) - D. Matulka [-] (46. T. Karl [-] ) , O. Fremr [-] , D. Zeman [-] -

ŽK: 50. J. Panc - 68. L. Jánský , 90. V. Šlais .
Hráči zápasu: M. Zbiň .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Němec Michal - GREGUŠ Pavel (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.