1:2
(1:0)
68. K. Hajský (p.)
85. O. Laibl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice vyhrály popáté v řadě


Branky


31. J. Hrádek - 68. K. Hajský (p.) , 85. O. Laibl
0

Merklín odehrál soutěžní zápas naposled před dvěma týdny. Minulý týden totiž vyhrál jen kontumačně. A určitě doufal, že doma dokáže obrat favorita na postup o body. Blovice se vezou na vítězné vlně. Přemožitele nepoznaly již čtyři kola. Po vyrovnaném průběhu nakonec padl rozhodující gól pět minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Už od prvním minut bylo znát, že týmy jsou vyrovnané. Spíše než pohledný se hrál bojovný fotbal. Jediná branka prvního poločasu přišla v 31. minutě. Jakub Hrádek si uzmul balon na soupeřově polovině, přešel přes několik protihráčů a neomylně zakončil. 1:0. Zbytek poločasu se odehrával bez větších šancí a do šaten tak odcházeli štastnější domácí. 

Obrat hostů

Merklín šel do druhého poločasu s tím, aby si udržel vedení a přerušil sérii Blovic. Dvacet minut se hrál fotbal bez větších příležitostí. Pak ale následoval v 68. minutě faul ve vápně domácích a rozhodčí naprosto správně odpískal penaltu. K ní si stoupl Karel Hajský a vyrovnal stav utkání. Zápas už se pomalu chýlil ke konci a trenéři přemýšleli koho pošlou na penalty. V 85. minutě ale přišel centrovaný balon před branku, tam ho lehce tečoval Ondřej Laibl a míč zapadl až do brány. Hosté z Blovic tak v posledních minutách rozhodli o svém pátem vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (TJ Merklín): "Výsledek nás mrzí, bodík proti silným Blovicím by byl dobrý. Úroveň fotbalu nebyla veliká. Byl to vyrovnaný zápas."




Sestavy


TJ Sokol Merklín B
D. Regner [-] - J. Hrádek [-] , J. Bláha [-] , S. Špirk [-] , T. Grüner [-] , M. Liška [-] , K. Kubát [-] , D. Marek [-] , Z. Regner [-] , Z. Bešta [-] , L. Velek [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Diviš [-] (46. T. Matoušek [-] ) , V. Chalupa [-] , O. Laibl [-] , K. Hajský [-] , J. Veselovský [-] , O. Šeba [-] , V. Davídek [-] , J. Stegmuller [-] , A. Zdvořáček [-] , J. Parouz [-]

ŽK: 58. K. Kubát , 60. M. Liška , 63. Z. Regner - 81. J. Stegmuller .
Hráči zápasu: D. Regner .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kohout Miroslav - ANDERLE Jan (N), HUDÁK Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.