Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník jede na vítězné vlně


0

V souboji dvou posledních týmů tabulky, si domácí Rudník vcelku bez problémů poradil s Robousy. Hostům se tak záchrana v B třídě vzdaluje. Naopak Rudník se již dostal na 6.místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hosté ještě drželi

Záchranářský duel rozjeli lépe domácí a přitlačili hosty na jejich polovinu. Ale hosté měli ještě dost sil na útočení a tak se v 32. minutě dostali do vedení. Do té doby se Rudník střelecky nemohl prosadit, aby najednou minutu po obdržené brance vyrovnal. Branku pohotově vstřelil domácí Havránek, který ještě netušil, že to bude hlavně jeho zápas. Do kabin se šlo za stavu 1:1 a o osudu záchranářského duelu vůbec nebylo rozhodnuto.


Ve druhém poločase to byl souboj domácích hráčů a hostujícího gólmana

Ve druhém poločase domácí zcela ovládli hru a podnikali útok za útokem. Rudník uklidnil hned ve 47. minutě vedoucí brankou Víšek. Poté to byl třicetiminutový souboj domácích hráčů s vynikajícím gólmanem Mauerem. Až se na to nemohl dívat domácí Havránek a dvěma góly v rozmezí minuty zvýšil na 4:1. Hostům se sice vzápětí povedlo snížit na 4:2, ale to bylo z jejich strany vše. Ba naopak domácí nadále útočili a v poslední minutě přidali pátou branku, když se trefil Čáp. Rudník vyhrál zcela zaslouženě a posílil tak záchranářské naděje.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Pavel Cerman- trenér Rudníku: Povinné vítězství na cestě za záchranou se nerodilo lehce. Hosté se dokonce ujali vedení náhodnou střelou. Naštěstí jsme prakticky ihned z protiútoku vyrovnali. Druhý poločas byl již jednoznačnou záležitostí a vítězství mohlo být mnohem jednoznačnější. Předehra na Milíčeves se vydařila.

SK HOŠEK Robousy
Materna Zbyněk - asistent trenéra SK Robousy: Soupeř byl lepší a po zásluze zvítězil. Nám chybí důraz v osobních soubojích, trochu toho myšlení a nemuselo by to být až tak hrozivé. Budeme bojovat až do konce. Snad mladí a ne tolik zkušení hráči poberou nějakou tu fotbalovou. Naším nejlepším hráčem byl Libor Mauer , který i přes 5 obdržených gólů chytal velice obstojně.



Sestavy


TJ Rudník
M. Vachek [-] - P. Beláň [-] , J. Štemberka [-] , R. Hylmar [-] , J. Víšek [-] - L. Etflaiš [-] , T. Svoboda [-] , M. Hloušek [-] (57. J. Prívara [-] ) , M. Brož [-] - .. Havránek [-] (80. J. Sucháň [-] ) , J. Čáp [-]

SK HOŠEK Robousy
L. Mauer [-] - P. Karásek [-] , J. Kraus [-] , J. Holec [-] , O. Vodička [-] - M. Srb [-] , D. Brendl [-] , T. Tomášek [-] , L. Wedlich [-] - J. Hanuš [-] , F. Materna [-]

Hráči zápasu: .. Havránek - L. Mauer .
Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku