2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro Vstiš


Branky


28. M. Frána , 50. D. Běl - 23. O. Vodička , 53. O. Vodička , 67. D. Malý
0

Tento zápas byl jednoznačně nejzajímavějším utkáním tohoto kola. Střely se dva týmy z čela tabulky. Lužany, které ještě nepoznaly chuť porážky a Vstiš, která až na jedno malé zaváhání poráží všechny. Nejlepší obrana soutěže proti nebezpečně rychlému útoku. To je ve zkratce šlágr kola. Ve vyrovnaném zápase, kde se skóre přelévalo z jedné strany na druhou byla nakonec šťastnější Vstiš. Výrazně se na tom podílel nejlepší střelec soutěže Ondřej Vodička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Začátek zápasu byl neurovnaný a ani jednomu ztýmů se příliš nedařila kombinace. Na vinně byl především špatný terén zapříčiněný deštěm. Na první gól se čekalo do 23. minuty. Po individuální akci se řítil sám na golmana Ondřej Vodička. V zakončení si poradil na výbornou a Vstiš vedla. Domácí ale gól nezaskočil a s odpovědí přispěchali téměř okamžitě. V 28. minutě si Marek Frána postavil balon k volnému přímému kopu z pravé strany. Levačkou zakroutil balon na zadní tyč a vyrovnal stav utkání. Pár šancí se ještě v prvním poločase naskytlo. Fuchs i navrátivší Košan však byli pozorní. 

Drama

Druhý poločas začal z ostra. V 50. minutě byla Vstiš v nadějné šanci. Nedokázala se ale prosadit a hra se rychle přesunula před jejich branku. Jeden z útočících hráčů poslal přízemní zpětný centr na Dominika Běla. Ten balon pořádně netrefil, ale míč přesto doskákal za čáru i z pomocí tyče. Běl tak mohl slavit první gól v dospělé kategorii. Stejně jako v prvním poločase druhý tým zareagoval téměř okamžitě. Balon si opět uzmul rychlý Ondřej Vodička a postupoval na branku domácích. V zakončení opět nezaváhal a vstřelil 12. soutěžní gól. Hra pokračovala předvším ve středu pole a akce končily buď ještě před vápnem nebo nepovedenou střelou. V 67. minutě zahrával Daniel Malý přímák z poměrně uctivé vzdálenosti. Jím rozehraný balon proletěl vápnem a nikým netečován skončil až za zády Fuchse. Lužany ve snaze o vyrovnání otevřely více obranu. To byla voda na mlýn Vstiše. Rychlými brejky hrozil zejmnéna Vodčika. Gól ale už nepřidal. Domácí se k nebezpečnému zakončení dostali po volném přímém kopu. Gólem to ale neskončilo. Vstiš tak ovládla šlágr a jde do čela soutěže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Špatně se to hodnotí. Zápas jsme si prohráli sami, Vstiš si žádnou šanci vyloženou šanci nevypracovala, všechno jsme jí nabídli my. Vedli jsme 2:1 a dvě hrubé chyby nás stály zápas. Zápasu by více slušela remíza. Neřekl bych, že Vstiš byla lepší, byla spíše šťastnější."

TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí (kapitán TJ Vstiš): "Zápas byl vyrovnaný, hodně bojovný na těžkém terénu. Gólových šancí jsme měli asi víc než soupeř. Průběh byl nervózní. Mančaft zápas odbojoval. Hrálo se o šest bodů a jsme rádi, že to dopadlo tak jak to dopadlo. Snad nás to povzbudí do dalších zápasů."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - M. Frána [-] , M. Havránek [-] , F. Tykal [-] (73. I. Kolečkář [-] ) , K. Naxera [-] , M. Hořký [-] , P. Hodan [-] , M. Toma [-] , M. Dietl [-] (66. R. Soušek [-] ) , V. Šašek [-] , D. Běl [-] (61. J. Běl [-] )

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - T. Krejčí [-] - P. Purdeš [-] , M. Korčík [-] , A. Ježek [-] , P. Švec [-] (90. V. Hřebec [-] ) , J. Vodička [-] , D. Malý [-] , M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-]

ŽK: 70. M. Toma - 40. O. Vodička , 88. A. Ježek . ČK: 83. M. Korčík .
Hráči zápasu: M. Havránek - O. Vodička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Luboš - ŠTYCH Karel (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.