0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany jsou stále v čele tabulky


Branky


12. M. Frána , 77. M. Toma
0

Chlumčany zažívají téměř hororový vstup do sezóny. Ve třech zápasech uhráli jen bod a tak chtěli zaskočit Lužany a nějaký ten bod jim sebrat. To Lužany po sestupu hrají dobře a hlavně vyhrávají. Po třech kolech měli na svém kontě osm bodů a další tři si přijeli připsat i do Chlumčan. Ve velkém vedru nakonec hosté berou všechny body, ale spoustou neproměněných šancí si to zkomplikovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól zápasu

Začátek zápasu vyšel lépe hostujícímu týmu, byli o něco aktivnější a drželi balon na kopačkách. Ve dvanácté minutě přišla první branka. Janeček potáhl balon po pravé straně, jeho zpětná přihrávka pak propadla až k Marku Fránovi a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě. V následujících minutách měli hosté i další šance. Žádná ale neskončila v bráně. Chlumčany se také snažili cpát do zakončení a několikrát se pokusili ohrozit hostujícího brankáře. Ale ani jejich pokusi neskončili v bráně. Poločas tak skončil 1:0.

Podobný poločas

I v druhém poločase byl obraz hry podobný. Hosté měli velké množství šancí. Buď ale skončili mimo nebo je kryl Michal Hůla. Tolik kýženého pojišťovacího gólu se tak hosté dočkali až v 77. minutě. Centr ze strany si našel Marek Toma a hlavičkoval do protipohybu brakáře. Poté už se zápas jen dohrával bez většího nasazení. Hosté tak i nadále vedou tabulku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Nedokázali jsme proměnit spoustu šancí a zbytečně jsme si to tak zkomplikovali, vlastně až do 72. minuty jsme se báli o výsledek. Poté už se jen dohrávalo. Kvůli velkému vedru se zápas nehrál v tak velkém nasazení jak bych chtěl, s výkonem tedy spokojenost úplně není. S výsledkem ale ano."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - L. Vajai [-] (82. K. Dolanský [-] ) , V. Regner [-] , F. Lösch [-] , J. Janoušek [-] , T. Lachman [-] , T. Fořt [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - F. Tykal [-] (46. P. Hodan [-] ) , L. Janeček [-] , M. Toma [-] (88. P. Pecháček [-] ) , M. Frána [-] , M. Rath [-] (65. J. Běl [-] ) , J. Grassl [-] , M. Havránek [-] , R. Soušek [-] (90. M. Dietl [-] ) , M. Hořký [-] , J. Pecl [-]

ŽK: 43. Z. Havlíček , 84. M. Kanát .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Lažánek Karel - CHLAD Lukáš (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.