1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 14:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš těsně poráží Poříčí a je nadále stoprocentní


Branky


0

Vstiš v minulém kole doma vysoko porazila Dnešice a další bodový zisk si chtěla připsat i teď proti Poříčí. To v prvních třech kole ukázalo sílu hlavně doma kde vybojovalo šest bodů a první venkovní body přijel sebrat do Vstiše. Po vyrovnaném zápase však všechny body zůstávají domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký úvodní gól

Vstiš vstupovala do zápasu jako mírný favorit ale s absencí některých hráčů ze základu očekávání srovnala. Poříčí od prvních minut bylo více na balonu. Domácí se zatáhli a čekali na možnosti rychlích brejků. Hned ten první v páte minutě zápasuse povedlo přetavit v gól. Ondřej Vodička zatáhl balon po lajně, odtamtud ho naservýroval Petru Švecovi a ten umístil balon přesně na místo určení. I v dalších minutách zápasu se obraz hry příliš neměnil. Hostům se ale nedařilo dostával se příliš do koncovky. A tak Vstiš více a více hrozila z brejků. do poločasu se její hráči čtyřikrát řítili sami na brankáře. Žádný jejich nájezd ale neproměnili a do šaten se tak slo za stavu 1:0.

Zvýšená aktivita hostů

Dodruhé půle šli hosté se snahou zvrátit stále ještě otevřený průběh zápasu. Obrovskou šanci srovnat dostali chvíli po změně stran. Poříčí zahrávalo pokutový kop. S ním si ale poradil domácí hrdina Martin Košan a stav se tak neměnil. I v dalších minutách byli aktivnější hosté. Vyplinula z toho šance, při které hlavičkoval jejich hráč jen těsně mimo. V 70. minutě dokonce za již překonaného brankáře zaskočil na brankové čáře Jakub Vodička. Vstiš se dostala také do několika šancí hlavně po rychlích brejcích ale provázela je smůla v zakončení. Do konce zápasu se Spálené Poříčí dostalo ještě k jednomu slibnému zakončení, ale i to skončilo mimo při tyče a Vstiš je tak nadále stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Zápas to pro nás byl složitý. Nebylo ideální počasí na fotbal a taky nám chyběli zraněný hráči z předchozího zápasu. Soupeř byl lepší na balonu a my se spoléhali na brejky. Gólovek jsme měli asi víc. Vzhledem k průběhu zápasu s výsledkem maximální spokojenost, bylo to ubojované vítězství."




Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - M. Korčík [-] , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] (17. T. Maday [-] ) , J. Vodička [-] , R. Švec [-] (57. V. Hřebec [-] ) , D. Malý [-] , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - R. Vaidiš [-] , M. Valenta [-] , O. Bláha [-] , R. Bořík [-] , J. Louda [-] - L. Hroněk [-] (75. V. Janoušek [-] ) , M. Bláha [-] , M. Hofman [-] , O. Homolka [-] - M. Šesták [-]

ŽK: 27. M. Hofman .
Hráči zápasu: M. Košan .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Lažánek Karel - ŠVEC Petr (N), PELC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.