Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí doma přehrálo Letiny


Branky


0

Poříčí mělo na svém kontě po dvou kolech tři body, ty uhrálo doma proti Chlumčanům. Letiny měly také tři body proti Dnešicím a teď je čekal první venkovní zápas. Hostům však zápas vůbec nevyšel a domácí si tak připsali vysokou výhru 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí úvodní gól

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně, byli všude dřív. Výsledek to přineslo v podstatě okamžitě. Ve druhé minutě poslal domácí do vedení Martin Šesták. Hosté se pak ale dokázali trochu oklepat a ve 21. minutě se po přihrávce Petra Brašny opřel do střely Václav Klasna a poslal balon přímo do šibenice. 1:1. Následujících pár minut dokázali hosté hrát vyrovnanou partii. Ale s pokračujícím časem přehrávali domácí Letiny čím dál víc a svou aktivitu korunovali druhou brankou v 31. minutě. Prosadil se znovu Martin Šesták a domácí tak znovu vedli. Do poločasu se už žádné branky padesát přichlížejících diváků nedočkalo. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1.

Neuznaný gól a tlak domácích

Ze začátku druhé půle se Letinám dařilo držet s Poříčím krok a hra byla více méně vyrovnaná. Hosté dokonce dokázali vyrovnat, ale praporek asistenta rozhodčího vyletěl nahoru a gól tak nemohl být uznán. Tento moment by se dal označit jako klíčový. Domácí pak přebrali iniciatívu a tlačili soupeře. Ty držel jen skvělý Hop v bráně. V 68. minutě už byl ale na pokus Marka Hofmana krátký a domácí tak vedli o dvě branky. Poříčí dominovalo i nadále a v 77. minutě zvyšoval Ladislav Mošna už na 4:1. Pomyslnou tečku za tímto zápasem udělal v poslední minutě Marek Bláha a stanovil tak skóre na 5:1.



Ohlasy k zápasu



SK Letiny
Milan Kůs (hráč, předseda TJ Letiny): "Bylo to hodně špatný, to před týdnem bylo ještě zlatý. Soupeř byl hodně běhavý, všude jsme byli pozdě. Díky našemu golmanovi to nebylo ještě horší. Musíme vymyslet co dál. Soupeř byl jasně lepší."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - L. Mošna [-] , M. Šesták [-] (65. V. Novotný [-] ) , O. Bláha [-] , K. Kalista [-] , R. Bořík [-] , L. Hroněk [-] (73. D. Hulec [-] ) , M. Krejčí [-] , M. Hofman [-] , O. Homolka [-] (46. M. Bláha [-] ) , J. Tupý [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - M. Baxa [-] , M. Matejov [-] , J. Pelíšek [-] , L. Kohút [-] - V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] (79. A. Bína [-] ) , V. Klasna [-] - J. Baumruk [-] , P. Brašna [-] - K. Hajšman [-]

ŽK: 24. L. Hroněk , 54. K. Kalista , 74. V. Novotný - 75. M. Matejov , 88. V. Klasna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Jiří - BRUDNA Filip (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.