1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí tým tabulky nečekaně ztratil s předposledním Rudníkem


Branky


0

Do této doby vedoucí Libáň si ve skupině o udržení měla lehce poradit s předposledním Rudníkem. Bojovnost hostí , někdy až za hranicí jejich možností, slavila úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod prvního poločasu dle předpokladů, poté v závěru šok!

Hned od začátku se domácí Libáň s vervou pustila do útoku. Odměnou jim byla vedoucí branka hned ve čtvrté minutě zápasu, která měla přinést klid na kobačky domácích borců. Domácí se tlačí do útoku a hosté zodpovědně brání. Libáň nemůže ani z jedné pološance překonat gólmana hostí. Před koncem poločasu Rudník udělil domácím lekci  produktivity. V rozmezí dvou minut otočil utkání 1:2 a šokovaní domácí diváci nevěřícně koukali. Domácí určitě v kabině přestáli menší bouři a do druhého poločasu šli s cílem otočit utkání opět ve svůj prospěch.

Ve druhém poločase střelecký zmar domácích pokračoval

Úvod druhého poločasu patřil domácím. Vytvořili si dvě nadějné brankové příležitosti, ale ani z jedné nezahřmělo. A opět uhodilo na druhé straně. Z čista jasna se hosté ocitají v útoku a brankou Čápa odskakují na nadějný dvougólový rozdíl. Domácí všechny sily vrhli do útoku, ale až do konce zápasu se jim vstřelit branku nepodařilo. Nadšeně hrající hosté dovedli zápas do vítězného konce a vrátili se do bojů o záchranu. Jestli Libáň chce skupinu o udržení vyhrát, tak bude muset v dalších zápasech bodově zabrat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Pešta. Vedoucí mužstva - Libáň: Zasložená výhra hostů, kteří nám dali lekci z produktivity. Když nedokážeme proménit brankové příležitosti tak nemůžeme získat žadné body soupeř nám předvedl jak se má bojovat proné o dost dúležité body

TJ Rudník
Pavel Cerman,trenér - Rudník: Z naší strany velice bojovný a zodpovědný výkon, kterému nechyběla kvalita.Vítězství nás vrací do hry o záchranu.Průměrná známka na hráče-1.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
L. Miech [-] - J. Jůza [-] , M. Valnoha [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] - L. Tu Hai [-] (80. R. Balcar [-] ) , O. Mička [-] , Z. Pešta [-] , M. Kalinka [-] (56. R. Hlavatý [-] ) - R. Havlík [-] , R. Balcar [-] (70. T. Macek [-] )

TJ Rudník
M. Vachek [-] - J. Štemberka [-] , R. Hylmar [-] , J. Víšek [-] , L. Kment [-] - M. Brož [-] (75. J. Sucháň [-] ) , M. Hloušek [-] , L. Etflaiš [-] , T. Václavík [-] - .. Havránek [-] , J. Čáp [-]

ŽK: 60. R. Balcar , 77. R. Havlík , 80. R. Hlavatý - 81. J. Čáp .
Hráči zápasu: R. Hylmar , R. Hylmar , M. Vachek .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku