1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas neproměněných šancí ovládly Lužany


Branky


0

Lužany coby čerstvě sestoupivší tým byl mírný favorit. Dolní Lukavice zase šla do zápasu uvolněnější, bez většího tlaku. V zápase nakonec bylo k vidění spousta zahozených šancí a jen jeden gól. Štastnější nakonec byli domácí, ale hosté mohou být se svým výkonem také spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující gól

Do zápasu vstoupily oba týmy opatrně. Postupně ale získávali mírnou převahu hráči hostí. Přišli i první náznaky šancí, žádné se ale nepotkali s přesnou koncovkou a tak stále přetrvával stav 0:0. Po úvodních dvaceti minutách se probudili i domácí a díky kombinační hře začali přehrávat Lukavice. V 37. minutě přišla zbytečná ztráta balonu na polovině hřiště a domácí šli do brejku. Zatáhli míč po straně, pak přišel centr, k němu se dostal Marek Frána a přízemní křižnou ranou otevřel skóre zápasu. Do konce poločasu se už nic zajímavého neudálo a poločas tak skončil 1:0.

Neproměněné šance

Úvod druhé půle byl ve znamení vyrovnaného fotbalu. Bylo k vidění i dost šancí, ale s nimi si golmani poradili. V 60. minutě dostali domácí jedinečnou šanci zvýšit vedení. Po faulu ve vápně zahrávali pokutový kop. Ten však neproměnili a zápas tak byl stále otevřený. Hosté se potom začali pomalu dostávat do tlaku. Rudolf Fuchs v bráně domácích ale byl pozorný a žádnou střelu za svá záda nepustil. V 90. minutě přišěla největší šance hostů. Měli možnost zahrávat penaltu. Fuchs ovšem vystihl směr i výšku střely a pokutový kop kryl. Rozhodčí poté ještě nastavoval velkou proci minut. Do útočení se zapojoval už i golman Lukavice. Gól už se jim ale vstřelit nepodařilo. Lužany tak slavý vítězný vstup do sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Typicky první zápas sezóny. Začátek nám příliš nevyšel. Dali jsme šanci mladým klukům. Po půl hodině se náš výkon zvedl. V zápase jsme stejně jako soupeř nedali penaltu. Výkon to dobrý nebyl ale tři body jsou důležité."

TJ Sokol Dolní Lukavice
Stanislav Stavinova (vedoucí mužstva TJ Dolní Lukavice): "Zápas z obou stran vyrovnaný. Šance byly také na obou stranách. S výkonem je spokojenost jen škoda, že nebyl bodově ohodnocen."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - F. Tykal [-] , M. Frána [-] , M. Havránek [-] , K. Naxera [-] (78. J. Běl [-] ) , M. Hořký [-] , P. Hodan [-] (66. M. Hřebec [-] ) , M. Toma [-] , J. Pecl [-] (46. J. Grassl [-] ) , P. Pecháček [-] , M. Dietl [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Marics [-] - R. Tolar [-] - J. Čech [-] (60. V. Baumruk [-] ) , M. Kastner [-] , R. Hajšman [-] , R. Kokoška [-] (46. Z. Pecka [-] ) , R. Kokoška [-] (80. D. Rotenborn [-] ) , J. Kroupa [-] , D. Ščíslák [-] , D. Bešta [-]

ŽK: 52. J. Grassl , 77. K. Naxera , 90. M. Toma - 53. M. Kastner , 77. R. Kokoška , 86. R. Hajšman , 86. D. Ščíslák , 90. J. Kroupa .
Hráči zápasu: P. Pecháček - M. Marics .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiška Pavel - HRABÍK Pavel (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.