4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství Albrechtic před vlastními fanoušky


Branky


28. M. Forejtek , 56. J. Jaroš , 62. P. Duha , 90. P. Duha
0

Po sérii venkovních utkání se Albrechtice představily i na domácím hřišti, kde je přivítala nádherná divácká kulisa, která zahrnovala 250 diváků. Po výborném výkonu domácí jasně porazili hosty z Černíkovic 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Albrechtice vstoupily do zápasu velmi aktivně, fotbalisté hráli ve vysokém tempu a svého soupeře jasně přehrávali. Aktivita však k brance nevedla, a tak se utkání postupně vyrovnávalo. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, žádný z týmů se ale do vyložených šancí nedostal. Bezbrankový stav tak vydržel až do 28. minuty, kdy se krásnou střelou prosadil domácí Forejtek, a dopřál tak svým spoluhráčům poněkud lehčí odchod do kabin. 

Ve druhém poločase už byly Albrechtice jasně lepší a svému soupeři nedaly moc příležitostí k vyniknutí. Domácí hráči potvrdili svoji kvalitu v 56. minutě, kdy se prosadil Jaroš. K pravděpodoně nejlepšímu momentu utkání došlo v 62. minutě. Na vlastní polovině hřiště se míče zmocnil domácí kanonýr Duha a namířil si to přímo k soupeřově brance. Své dlouhé sólo zakončil jak jinak než brankou na 3:0. Naopak nešťastný moment se udál o pár minut později, v 68. minutě musel po nezaviněném střetu se soupeřem střídat brankář hostujících Černíkovic Holoubek. Poslední branku zápasu stihl ještě v 90. minutě vstřelit hráč utkání Petr Duda



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
P. Šklíba [-] - J. Jaroš [-] , P. Zeman [-] , M. Pavlas [-] (61. M. Barták [-] ) , A. Kajn [-] - P. Janeček [-] , M. Forejtek [-] , P. Duha [-] , L. Sršeň [-] - T. Pinkas [-] (67. L. Velíšek [-] ) , T. Voda [-] (57. O. Velíšek [-] )

TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] (68. J. Koráb [-] ) - M. Seibert [-] , R. Pajor [-] , J. Vrba [-] (67. M. Hrábek [-] ) , M. Vašata [-] (83. T. Kalous [-] ) - O. Stieber [-] , J. Jedlinský [-] (77. I. Kučera [-] ) , M. Mňuk [-] , J. Holoubek [-] - J. Hanuš [-] , D. Hanuš [-]

Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku