Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

14.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešní utkání domácí v pohodě ovládli


Branky


0

Polevsko hostilo Valtinov a nebezpečí hrozilo jen v přídadě, že se hosté sejdou. Jenže ti se nesešli, navíc ani v základním počtu, no a to byl problém. Domácí si dnes víceméně pouze zatrénovali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

6:0, není co řešit

Valtinov měl skuečně pech. Nejen, že byl oslaben o ty, kterým špatně vyšla směna v práci, ale také byl oslaben hned o dva hráče v poli. Hrál tedy jen v devíti lidech. To domácí byli kompletní a svoji hrou soupeře drtli již od začátku. Ve 4. minutě přišla první branka od Michala Bezděkovského, který se tak trefil do své vlastní sítě. V 9. minutě dával Jirka Suněk, domácí tahoun. Hosté byli mačkáni jako citron a ve 12. minutě se dále prosadil Jiří Marušák. Matěj Štikar byl tím, kdo se prosadil v minutě 20. Jirka Suněk poté přidával další branku v minutě 25. Poslední branka v první půli přišla z kopaček Maliče Marka a poločas tak skončil za výsledku 6:0.

Valtinov již neměl vůbec žádnou šanci

Koncert domácích pokračoval i v první půli. V 55. minutě střílel zase přesně Malič Marek. Za čtyři minuty už opět pálil ostrými Suněk Jiří. V 63. minutě kompletoval hattrick Malič Marek. Poslední dvě branky patří na účet Denise Nečase, který se prosadil v 74. a v 83. minutě. To byl zápas již u konce a Valtinovu patří všechna čest, že zápas odehrál do konce, bez zbytečných scén a důsledků frustrace z nepříznivého stavu v utkání. Výsledek tedy patří domácím 11:0.



Ohlasy k zápasu


FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Dnešní utkání bylo pro nás tréninkem, bohužel. Hosté přijeli v devíti lidech a proti nám dnes neměli šanci. Patří jim ovšem respekt, protože ostudu zde neudělali a zápas odehráli až do konce i v tak bídném počtu. Od nás dnes zahráli všichni dobře, všichni si splnili své, ale jak říkám, byl to spíše takový trénink.

TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Bohužel, nesešli jsme se, kluci museli zase do práce. Je to špatné, ale nedá se s tím nic moc dělat. Soupeř dnes zahrál dobře a výsledek bere zaslouženě. Uvidíme příští víkend.



Sestavy


FC Polevsko
J. Stýblo [-] - D. Kubát [-] (46. V. Veťka [-] ) , M. Štikar [-] , J. Satrapa [-] , M. Kubín [-] , D. Nečas [-] , J. Suněk [-] , M. Malič [-] , J. Marušák [-] , D. Kašpar [-] (55. V. Lacina [-] ) , O. Macura [-]

TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Zelený [-] - P. Nemeš [-] , L. Mleziva [-] , F. Sucharda [-] , J. Štembera [-] , L. Novák [-] , M. Nešvera [-] , M. Bezděkovský [-] , M. Šimon [-] , M. Pýcha [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jánský Josef - HAVRAN Jan, PEKAŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.