D. Bár 16.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

10.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brniště dokázalo vyhrát na penalty


Branky


0

Hosté přijeli pro body, to bylo jasné. Byli na tom lépe v tabulce a možná, že i herně. To nám ale měl prozradit právě nadcházející zápas, ve kterém se nakonec rozhodovalo až po penaltách, protože Noviny na hosty přeci jen umí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1:1

Utkání začalo dost vyrovnaně a vlastně i dost vyrovnaně skončilo. Měli jsme možnost vidět spousty rohů, ale ani z jednoho z nich nepřicházela branková, pořádná příležitost. Noviny ale dokázaly dát branku, byť by se s klidem dala označit za haluz gól. V 16. minutě se dokázal prosadit Bár Dominik a domácí poslal do vedení 1:0.

Jenže hosté nezaháleli a snažili se utkání otočit. Trošičku soupeře semkli a hned z toho byla branka na 1:1. O tu se postaral ve 20. minutě Větrovský Martin a hned se muselo začít znovu, co se vedení týče. Hra se odehrávala spíše na prostředku a pravda je, že jednou měli balón ti a jednou zase ti druzí. Nakonec poločas vyrovnaně i skončil za výsledku 1:1.

Bez branek

Hosté mohli přejít do vední, ale ono netrefit prázdnou bránu - to se holt taky občas stává, i těm nejlepším. Domácí poté měli v zakončení smůlu, protože když už se trefili, stál v cestě vždy připravený brankář Svoboda, který za sebe, mimo té první branky, nepustil vůbec nic. Zápas v základní hrací době nepoznal vítěze a proto se muselo jít do penalt. Ty ovládli hosté v poměru 5:6 a vítězí tak v celkovém součtu 1:2.



Ohlasy k zápasu



FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Věděli jsme, že to tu nebude lehké a ve finále jsme asi za ten bod rádi, protože Noviny dnes byly nebezpečné. Nakonec bereme penalty a v utkání vítězíme. Vypíchl bych určitě brankáře, dnes nás neskutečně podržel. Poté ještě Petra a Davida Lufta. Tihle z nás byli nejlepší.



Sestavy


TJ Noviny pod Ralskem
P. Pelc [-] - J. Švimberský [-] , M. Lundák [-] , J. Sukovatý [-] , M. Pavelka [-] , D. Bár [-] , B. Žaloudek [-] , R. Heidrich [-] , R. Okénko [-] , M. Lundák [-] , T. Jindra [-]

FK Brniště
P. Svoboda [-] - P. Luft [-] , D. Luft [-] - M. Havelka [-] - P. Kopecký [-] , J. Zelenka [-] , J. Kvasnička [-] , P. Gutkais [-] , A. Kožmín [-] , M. Trégr [-] , M. Větrovský [-]

ŽK: 8. J. Sukovatý , 86. M. Lundák - 43. J. Kvasnička , 66. D. Luft . ČK: 86. J. Kvasnička .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: German st. Robert - BÖHME Ladislav, BUKOVEC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.