Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 15:00

9.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mimoň vykradla Grunov


Branky


10. P. Luft , 80. M. Trégr - 15. J. Sutr , 25. O. Vacek , 30. S. Steinhubl , 42. J. Eichler , 44. S. Steinhubl
0

Mimoň přijela posílená o hráče z áčka, neboť hodně dorostenců na utkání dorazit nemohlo a domácí to pociťovali po celý zápas. Hosté si dnes na Brništi zastříleli. Měli jsme tak možnost vidět celkových sedm branek v utkání, pro oko fanouška to bylo jedině dobře...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve vedení 1:5

Brniště bohužel nemělo k dispozici celý tým, což se o hostujícím celku říci nedá. Ti totiž přijeli s hráči z áčka a soupeř se tak určitě měl na co těšit. Ze začátku byla hra dost vyrovnaná. První branku dal Petr Luft a poslal domácí do brzkého vedení hned v 10. minutě.

Jenže poté se rozjela branková hitparáda hostů, za kterou si dost možná mohli i domácí sami, protože zcela zbytečně v některých připadech chybovali, hlavně, když nedostatečně nevybíhali proti střelám. Je ale fakt, že hostům tam dnes spadlo snad vše na co sáhli. V 15. minutě srovnával střelou Jan Sutr. Po něm se do míče opřel i Ondra Vacek a stav utkání byl od teď příznivější pro hosty. Ve 30. minutě přesně zakončoval Steinhübl Silvestr a ten samý hráč se trefil i ve 44. minutě, ale to předbíháme, protože ještě před jeho druhou brankou se zaznamenal Josef Eichler. Poločas pro hosty tedy 1:5.

Brniště s utkáním nic neudělalo

Ve druhé půli, jakoby se hosté spokojili s výsledekem a začali hrát fotbal na krásu, z čehož plynula neschopnost dát branku, a vůbec vystřelit na bránu. Když už vystřelili tak to bylo takové neslané, nemastné a bránu to neohrozilo. Těžko říci, kdo byl v utkání nakonec lepším týmem, protože ve druhé půli se hlavně domácí tlačili vstříc brankám, protože doma určitě prohrát nechtěli a tak začali bojovat co to jen šlo. Jenže branka přišla až v závěru zápasu, kdy se prosadil Trégr Milan a ještě tak vykřesal naději, která ale byla zbytečná protože hosté nakonec udrželi vítězství 2:5.



Ohlasy k zápasu


FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Zajímavé, před týdnem nám volali, že se nesejdou, jestli nemůžeme posunout datum dnešního utkání. My jsme je odmítli, protože nám také nikdo s odložením zápasu nevyhověl. Nakonec si sem přivezli polovinu áčka a bylo hotovo. Štve nás to, hlavně když si přivezou hráče, kteří hrají kraj. Je to na tom hřišti hodně znát, ale bohužel, nedá se s tím nic dělat. Vypíchnu Petra Lufta, Kožmína, našeho útočníka, a třeba i mě.

TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Myslím si, že jsme byli v utkání lepším týmem. Já jsem rád, že jsme se nakonec dobře sešli, kluků bylo málo. Chtěli jsme vyhrát, to je jasné a dnes s nám to podařilo. Určitě musím vypíchnout stopera Ondru Standa a Ivana Daniela, kterého jsem zkusil ve středu pole.



Sestavy


FK Brniště
P. Svoboda [-] - P. Luft [-] , D. Luft [-] - P. Stand [-] - M. Kopecký [-] , M. Havelka [-] - J. Stareček [-] , P. Gutkais [-] , A. Kožmín [-] , M. Trégr [-] , M. Větrovský [-]

TJ Jiskra Mimoň B
F. Jiránek [-] - S. Steinhubl [-] (46. T. Bohme [-] ) , O. Vacek [-] , I. Daniel [-] (60. R. Polák [-] ) , J. Eichler [-] , J. Sutr [-] , O. Stand [-] , A. Opelt [-] , M. Šteffl [-] , J. Cibulka [-] , M. Vocásek [-]

ŽK: 40. D. Luft .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mengr Jiří - KEJMAR Michael (N), NESVAČIL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.