3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mimoň dokázala porazit Zahrádky


Branky


0

Mimoň čekal nelehký úkol a sice zastavit rozjeté Zahrádky. O útočnících hostů jsme již napsali více, než dost, teď je ale načase oslavovat bránící hráče domácích, kteří se dnes sakra zapotili a nejen oni...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mimoň šla do vedení

Zahrádky nastoupily velmi bojovně, a domácím borcům pořádně zatápěly. Útočníci hostů se ale nemohli prosadit přes skvěle operujícího brankáře Krále, který byl na hřišti skutečně králem. Ve 37. minutě padl jediný gól poločasu, když se dokázal přesně trefit Pavel Vacek a nasměroval tak domácí k vedení, které si dokázali udržet o zbytek poločasu. Ve finále byli v první pětačtyřicetiminutovce lepší domácí a tak odcházeji se zaslouženým vedením do šatny za stavu 1:0.

Zahrádky nakonec podlehly

V další půli to byli opět hráči hostů, předevšm tedy jejich útočníci, kteří chtěli zápas prolomit a vyrovnat. Jenže opět ta samá písnička v podání brankáře Krále a samozřejmě i celé obrany Mimoně béčka. V 55. minutě se navíc prosadil Jan Sutr a 2:0 již vypadalo pro hosty zle, nikoli však ztraceně. Jenže domácí hráli dost zkušeně, ale i tak museli utkání odbojovat, jinak by body mohly utéci. V 62. minutě se trefil i Laskovský Lukáš a to už byly Zahrádky na kolenou. I tak se ale ještě zvedli, když se v 72. minutě prosadil Jakub Klíč. To bylo ale vše, co se týče branek a domácí tak dokázali zastavit ofenzívu Zahrádek a to téměř úplně, mimo jedné branky. Stav tak nakonec vyzněl dobře pro domácí, kteří se probojovali k výhře 3:1. Berou tak důležité body, proti silnému soupeři.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Dnes to bylo velmi dobré. Poskládali jsme dobře obranu a když už hořelo, tak zachytal talentovaný brankář. Dneska jsme velmi šťastní za výhru, kterou jsme museli skutečně oddřít. Musím říci, že uhlídat Zahrádky, hlavně v útoku, bylo skutečně těžké, ale hráčům se to povedlo. Za to je musím pochválit a vůbec pochvalu si zaslouží celý tým. Vypíchnu dnes Poláka, který hrál velmi zkušeně.




Sestavy


TJ Jiskra Mimoň B
M. Král [-] - J. Sutr [-] , M. Netolický [-] , M. Steinhubl [-] (52. L. Laskovský [-] ) , M. Vocásek [-] , J. Votava [-] (46. M. Sukovatý [-] ) , O. Vacek [-] , J. Cibulka [-] , R. Polák [-] , M. Steinfest [-] (46. V. Konopiský [-] ) , J. Vápeník [-] (52. P. Vít [-] )

TJ SOKOL Zahrádky
M. Pavlíček [-] - M. Lodinský [-] - M. Jelínek [-] , Z. Habel [-] - O. Moravec [-] , D. Chládek [-] - L. Wencelius [-] , T. Pospíšil [-] (87. T. Kádě [-] ) , J. Klíč [-] , P. Švarc [-] (57. J. Knoflíček [-] ) , F. Wurdák [-] (64. J. Rous [-] )

ŽK: 64. L. Laskovský , 67. R. Polák - 33. O. Moravec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Volf Pavel - KLIMT Pavel, OPELT Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.