Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 17:00

6.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Noviny doma podlehly Cvikovu


Branky


0

Celky na tom byly rozdílně. Cvikov má celkem formu, kdežto domácí z Novin na tom nejsou nejlépe, ale pravda, ani nejhůře. Cvikov tak po dnešní výhře obsadil čtvrté místo v tabulce. Liga se ovšem stále ještě rozjíždí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Cvikov v utkání nebyl tím lepším, alespoň, co se první půle týče. Domácí sice věděli, co chtějí hrát, ale na hřišti působili jako kdyby tam byli poprvé. Velice brzy tak hostující mužstvo obdrželo branku, která se dá považovat za lacinou. Už ve 2. minutě se o ni postaral Heindörfer Martin, který tak poslal svůj celek do vedení 1:0. Hra Cvikova sice nebyla taková, jakou by si sami představovali, ovšem co se nedařilo týmu, napravil rychlonohý Zdenda Paštika, který tak ve 31. minutě vyrovnával skóre zápasu. Nakonec se tak odešlo do šaten za stavu 1:1.

Hosté šli do vedení

Noviny byly v této půli trochu pozadu a byl to Cvikov, který se probral a přidal i další branky. Rychlonožka s jmenovkou Zdendy Paštiky, tak i nadále kompenzovala nepříliš vydařenou hru hostů. Do druhé půle navíc naskočil Vávra, který hru Cvikova značně rozpohyboval a hlavně díky němu se hostům konečně začalo dařit i herně. V 71. minutě posílal hosty do vedení Zdenda Paštika, který navíc v 81. minutě kompletoval hattrick. V 88. minutě se do statistik zapsal i Petr Rokoš, který skóroval z penalty. Cvikov tak nakonec vítězí v poměru 1:4 na půdě Novin.



Ohlasy k zápasu



FK Cvikov B
Václav Tima (hráč Cvikova): Myslím si, že hlavní zásluha na třech bodech patří Vávrovi a Paštikovi. Oba dnes zahráli velice dobře. Nutno ovšem vyzdvihnout celý tým, kterému to dnes sice zrovna dvakrát nešlo, ale bojoval a snažil se.



Sestavy


TJ Noviny pod Ralskem
R. Bukovec [-] - M. Lundák [-] (80. J. Plíva [-] ) , M. Pavelka [-] , D. Bár [-] (46. P. Okénko [-] ) , M. Heindörfer [-] , B. Žaloudek [-] , J. Sukovatý [-] , M. Lundák [-] , M. Novotný [-] , J. Švimberský [-] , R. Okénko [-]

FK Cvikov B
Š. Malý [-] - P. Rokoš [-] , M. Adlt [-] (46. F. Adlt [-] ) - P. Brenn [-] , J. Adlt [-] , P. Vacek [-] - J. Moravec [-] - F. Šťastný [-] (60. V. Tima [-] ) , Z. Paštika [-] , L. Vančura [-] (46. A. Máslík [-] ) , J. Lamata [-] (46. M. Vávra [-] )

ŽK: 59. F. Šťastný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Táborský Josef - POSPÍCHAL Jaroslav, ŠVEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.