3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polevsko doma nečekaně zaváhalo


Branky


3. D. Hybš , 20. J. Suněk , 86. J. Stýblo - 25. M. Koštial , 38. P. Černý , 48. M. Pelc , 80. D. Nečas (vl.)
0

Polevsko čekalo Lokotku béčko. Oba týmy nemají špatnou formu, ale přeci jen se více věřilo Polevsku. Hosté se ovšem nevzdali a stav utkání otočili a nakonec dokázali překvapit a berou plnou polní. V Polevsku jen nevěřícně kroutí hlavou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polevsko začalo dobře

Domácí měli výhodu v tom, že áčko Lokotky hrálo ve stejný čas, takže se o posilách určitě mluvit nedalo, naopak. Lokotka se sotva sešla. Polevsko začalo brankou hned ve 3. minutě, kdy se prosadil David Hybš. Po něm se brankou prezentoval i jeden z tahounů Jiří Suněk. Ten se trefil ve 20. minutě, ale za pět minut začalo snížení hostů. Kapitán Michal Koštial dokázal dát branku a snížit na 2:1. Po něm se ještě do poločasu prosadil Patrik Černý a domácí se tahali za vlasy, protože branky soupeři darovali de facto sami, po neskutečných individuálních kiksech. Poločas 2:2.

Polevsko tropilo i další chyby

Lokotka věděla, že domácí budou trochu nalomení, protože na konec první půle až podezřele hodně chybovali. Ta se toho tedy chytila a bojovností se rvala kupředu, hlavně skrze brejky. Navíc jim toho i dost vycházelo, nebo spíše domácím nevycházelo nic, těžko říci. Ve 48. minutě se brankou uvedl Martin Pelc a poslal hosty do vedení. Domácí obrana prakticky asistovala u branek hostů, protože nepřesnostmi se prezentovala po celý druhý poločas. Z toho, v 80. minutě, hosté těžili i další branku v podání Denise Nečase, který se trefil do vlastní sítě. Polevsko jen nevěřícně kroutilo hlavou, a dokázalo už jen snížit v 86. minutě díky Jakubovi Stýblovi. Zápas ve výsledku 3:4 pro Lokotku.



Ohlasy k zápasu


FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Tragédie, tragédie, tragédie! Dnes jsme si to prohráli sami díky našich chybám. Neuvěřitelné je, že chyby dnes tropili všichni, celý mančaft. Samozřejmě, že nemohu nikoho vypíchnout, dnes se nám to prostě nepovedlo. Bohužel, když jim sami placírkou nahráváme do běhu, to se pak nemůžeme divit, že jsme takhle prohráli.

TJ Lokomotiva Česká Lípa B
Martin Pelc (trenér Lokotky B): Očekávali jsme upřímně třeba bod po penaltách. Nakonec se hráči zvedli a i díky chybám domácích jsme dokázali zvítězit. Já bych dnes vyzdvihl našeho gólmana, protože nás určitě podržel, byť dostal tři branky.



Sestavy


FC Polevsko
V. Lacina [-] - V. Veťka [-] , D. Hybš [-] (66. J. Stýblo [-] ) , D. Nečas [-] , J. Suněk [-] , M. Malič [-] , J. Marušák [-] , M. Kubín [-] , O. Macura [-] , J. Satrapa [-] , D. Kubát [-]

TJ Lokomotiva Česká Lípa B
T. Piskor [-] - V. Novotný [-] , R. Vnuk [-] , P. Černý [-] , D. Ryl [-] , J. Hochman [-] , M. Pelc [-] , M. Koštial [-] , R. Vnuk [-] , P. Poláček [-] , K. Blahout [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHLÁDEK David - PAULUS Petr, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.