4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polevsko dnes muselo obracet utkání


Branky


67. M. Kubín , 80. J. Suněk , 82. D. Musil , 84. M. Malič - 27. J. Mohaupt
0

Ponaučení si z minulého utkání vzalo Polevsko jen málo, protože dnes domácí celý zápas prohrávali a málem o body přišli, nebýt třech branek v posledních deseti minutách. Nicméně domácí potvrzují svou půdu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve vedení

Hosté přijeli značně omlazení dorostem a na Polevsku to bylo cítit. První půli byli snad i lepším celkem, když zvážíme atributy jako bojovnost nebo zarputilost. To domácí hráli v poklidu a možná proto se nechali zaskočit brankou hostů. Ve 27. minutě se prosadil Mohaupt, když využil chybné rozehrávky a lobem přehodil brankáře, a překvapení bylo na světě. Poločas Polevští moc nezvládali a tak se nemohli divit, že prohrávali. Hosté se zjevně perfektně připravili. Další branku jsme již neviděli a hektický závěr je na řadě v půli druhé. Prozatimní stav 0:1.

Polevsko nepřipustilo další zaváhání

Hosté dolů, domácí nahoru. Polevsko vědělo, že je zapotřebí zařadit vyšší stupěň rychlosti a nasadit proti mladíkům z Mimoně pořádnou dávku zkušenosti, jinak by body nepřipadaly v úvahu. Přišli i změny na postech, alespoň v případě domácích. Polevsko opustilo svůj profesorský fotbal a začalo se blížit hře, kterou se prezentovalo v nejlepších utkáních. Mimoň zatlačilo na své vápno a byla už jen otázka minut, kdy padne domácími vytoužená branka. Ta přišla z kopaček Michala Kubína a bylo vyrovnáno. Polevsko stále svou typickou kombinační hrou dále drtilo hosty a nakonec se dočkalo i branky nejdůležitější, tedy rozhodující. V 80. minutě se o ni postaral Jiří Suněk. Poté ještě branka na 3:1 v podání Davida Musila a závěrem ještě poslední branka, tentokrát zásluhou Maliče Marka. Branky padly po rozebrání obrany soupeřem. Konečný stav 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): No, takhle, letos nemáme tak silný kádr jako loni, takže se určitě nepasujeme do role favorita. Nějací hráči nám sice chybí, ale domácí vítězství by si mančaft měl pohlídat, neboť i bez nich stále disponuje zkušeností. Dnes nikoho nevypíchnu, protože šlo o týmový výkon.

TJ Jiskra Mimoň B
Marek Steinfest (předseda Mimoně): Byli jsme ve velice mladé sestavě a na zkušené Polevsko jsme dnes nakonec neměli. Je to škoda, protože i my jsme zahodili některé šance, které mohli ovlivnit výsledek. Z týmu musím určitě vypíchnout Martina Vocáska a Honzu Berana.



Sestavy


FC Polevsko
J. Stýblo [-] - V. Veťka [-] , M. Kubín [-] , D. Hybš [-] (80. D. Musil [-] ) , D. Nečas [-] , J. Suněk [-] , M. Malič [-] , J. Marušák [-] , M. Vik [-] , O. Macura [-] , D. Kubát [-]

TJ Jiskra Mimoň B
V. Parkanský [-] - J. Mohaupt [-] , J. Beran [-] , P. Ungr [-] , M. Mojžíšek [-] , J. Pobuda [-] , J. Vápeník [-] , M. Vocásek [-] , J. Cibulka [-] , M. Steinfest [-] , O. Krejčík [-]

ŽK: 39. J. Beran .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: German st. Robert - VOLF Pavel, PEKAŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.