Stružnice doma rozstřílela zkušenou Libchavu


Branky


0

Domácí mají fazónu a to se na úvod ligy určitě hodí. Dnes, až zesměšili hosty, kteří v "derby" dokázali hosty přejet a to vysokým rozdílem. Libchava kráčí úvodními koly stále bez výhry...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedisciplinovaní domácí

Domácí chtěli navázat na zápas s Dubou, který zvládli a zvítězili. Jenže úvod utkání jim moc nepřál. Stružnice hrála vlažně, bez náboje a kombinace jim též moc nešla. Za to Libchava se snažila držet míč na svých kopačkách a také se snažila kombinovat. Na to domácí povětšinou reagovali fauly, které byly většinou oceněny žlutými kartónky. Zkraje, hned v 6. minutě ovšem domácí pustili branku na 0:1 a to z přímáku. O ten se postaral Antonín Koros. Jenže za tři minuty bylo vyrovnáno. Domácí zahrávali rohový kop a k odraženému balónu se dostal Holub, který z voleje nedal brankáři Libchavy vůbec žádnou šanci. Ve 43. minutě navíc kapitán Merenus oslabil svůj tým, neboť se nechal vykartovat. To bylo v první půli vše, stav prozatím 1:1.

Stružnice soupeře udolala na brejky

Ono vyloučení Merenuse, jako by spíše uškodilo Libchavě. Stružnice o jednoho méně v poli začala hrát chytře. Stáhla se a hrála na brejky. Tím se hra domácích rapidně zlepšila a přišli i branky. Ve 48. minutě poslal domácí do vedení Jarda Dvořák a hosté se tahali za vlasy, jak naložili s početní výhodou. V 53. minutě navíc zvýšil náskok Sokol Marek a už to vypadalo na odevzdané hosty. Navíc, ještě v 68. minutě pojišťoval Halgaš a Libchava domácí dohnala, jen co se počtu hráčů týče, nechala si totiž vykartovat též hráče. Lebduška byl vykázán ze hřiště za nesportovní chování. Stav poté doplynul do výsledného znění 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Stružnice
Luboš Merenus (kapitán Stružnice): Chtěli jsme vyhrát jako v prvním kole a tím navázat na náš výkon i body. Dnes jsme zkušeného soupeře udolali z brejků. Paradoxně nám mé vyloučení pomohlo. Hráč utkání je u nás jasný. Je jím Lukáš Sokol a to za to, jak nás v bráně podržel.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - CHLÁDEK David, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.