Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražkovice zvítězily v Mněticích


Branky


0

Fotbalovější hosté hráli v tomto zápase prim, střelecky se dařilo Movsesyanovi. Více se dozvíte v následující reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli navrch

Fotbalovější hosté se dostali do vedení již v 6.minutě. Komárek poslal dlouhý pas na Movsesyana, který si míč zpracoval kolem obránce a křižnou střelou otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Psala se 29.minuta, když dražkovičtí provedli rychlý protiútok. Bílek vyslal po lajně J.Mazánka, ten předložil míč před branku pro Kubánka, který ve skluzu zasunul míč do branky - 0:2.

 

Ve 36. minutě rozehrával standardní situaci Komárek, poslal míč před branku, kde podstoupil Voříšek souboj s domácí defenzivou včetně brankáře Holuba, který míč nedokázal dopravit do bezpečí. Voříšek se k balonu dostal a předložil Movsesyanovi, jenž střelou po zemi rozvlnil síť potřetí - 0:3.

 

Dražkovice v první půli svého soupeře válcovaly a mohly vést i o více než tři góly. Zastřeloval se totiž jejich kapitán J.Mazánek, minimálně sólový nájezd na brankáře proměnit měl, ale Holub byl proti.

Mnětický vzestup na body nestačil

Domácí se ve druhém poločase zlepšili a dostávali se do šancí, z čehož nakonec pramenily i branky.

Navíc Dražkovice se musely obejít bez zraněného středního záložníka D.Stehna.

 

V 54.minutě přišel první gól Mnětic, nedůrazu hostující obrany využil Novák - 1:3.

Naštěstí pro hosty brzy odpověděl Movsesyan, který povedenou ranou z vápna pod horní tyč uzavřel hattrick - 1:4.

 

Poslední slovo si vzali statečně bojující domácí. Po rohovém kopu vyrážel dražkovický brankář Lichtner míč na břevno a Vafka doklepával do branky - 2:4.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Dražkovice
Jan Mazánek ( kapitán Dražkovic ): Byl to celkem pohledný zápas. V první půli jsme byli lepší my, ve druhé domácí. Ale vcelku je naše výhra zasloužená, po poločase mohlo být skóre vyšší. Pak se domácí zlepšili a dali zaslouženě dva góly.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Mnětice
D. Holub [-] - J. Neugebauer [-] (63. J. Hašek [-] ) , i. Ruprecht, [-] , P. Vafka [-] , D. Ruprecht [-] (88. [-] ) - M. Tláskal [-] , A. Novák [-] , M. Václavek [-] , P. Chmelař [-] (77. M. Mergl [-] ) - P. Doležal [-] , J. Tilšer [-] -

SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - M. Kopečný [-] , L. Vladyka [-] , M. Voříšek [-] , T. Stehno [-] - L. Movsesyan [-] , D. Stehno [-] (49. J. Portyš [-] ) , Z. Komárek [-] (71. T. Ilovský [-] ) , M. Bílek [-] (56. O. Souček [-] ) - J. Mazánek [-] , F. Kubánek [-] -

ŽK: 83. M. Tláskal , 90. J. Hašek - 50. Z. Komárek , 87. L. Movsesyan .
Hráči zápasu: L. Movsesyan .
Místo: Mnětice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Májek Antonín - PELEJ Vladimír (N), BÁRTA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.