Rosice doma jednoznačně přehrály Hradiště - 5:0


Branky


0

Do Rosic přijelo Staré Hradiště, jednalo se tedy o zápas třetího se čtvrtým. V případě výhry se hosté mohli na svého soka dotáhnout. Očekávala se tedy dramatická bitva, ale Hradiště nakonec nedokázalo v oslabené sestavě vzdorovat a Rosice rozhodly o svém vítězství již v první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól posadil domácí na koně

V souboji o průběžné třetí místo se utkaly rezervy Rosic a Starého Hradiště. Hosté však počítali absence a v oslabené sestavě tahali od záčátku za kratší konec.

 

Již ve druhé minutě centroval do vápna Hanovec a L.Němcovi stačilo pár centimetrů prostoru k tomu, aby svým prvním kontaktem s míčem otevřel skóre - 1:0.

 

Rychlý gól Rosice samozřejmě nakopl a bylo jich plné hřiště. Hradiště odolávalo rosickým kombinacím horko těžko.

Domácí si vytvořili několik příležitostí k navýšení náskoku. Individuální akci Hanovce musel hasit až vybíhající brankář Bílek. Zelinkův trestný kop letící do šibenice hostující brankář rovněž bravurním zákrokem zlikvidoval.

 

Ve 30.minutě z levé strany rozehrával přímý kop Pejřímovský. Centr posadil na hlavu Roubala a bylo to 2:0. Za velmi malou chvíli se rosičtí mohli radovat potřetí. L.Němec na vlastní polovině vybojoval míč, vyvezl jej a domácí se dostali do rychlého kontru. Palaščák skvěle našel Hanovce, který s přehledem zakončil povedenou akci - 3:0.

 

Hradiště se do vyložených šancí nedostávalo a tak to hosté zkoušeli ze střední vzdálenosti, ale žádná z ran Samčenka či Erbana se neujala. Povedeným drzým průnikem se prezentoval mladíček Tichý, avšak do zakončení už mu nezbyly síly. Největší možnost hostů přišla, když si v pokutovém území nešikovně počínal J.Němec, který fauloval Pavelku. Jůva ale s penaltou naložil mizerně. Nahálka nemusel vůbec zasahovat, jelikož míč letěl metr vedle tyče.

 

Ve 38. minutě rosičtí odkopli míč tak příhodně, že Hanovec mohl podniknout útočný výpad po pravé straně. Dostal se s míčem až do pokutového území, kde jej předložil před L.Němcovi, kterému stačilo trefit odkrytou branku - 4:0.

 

První půle tak vyzněla jasně pro domácí celek.

Zápas se dohrával

Ve druhém poločase tempo zápasu značně opadlo a utkání se dohrávalo spíše z povinnosti. Hosté byli pozornější v defenzivě a snažili se více podržet míč, aby neodjeli domů s větším přídělem. Přesto si rosičtí pár možností vytvořili.

 

V obrovské šanci se po předložení od Hanovce ocitl střídající Prokůpek. Domácí hráč jakoby se zalekl vyběhnuvšího brankáře Bílka, v zakončení upadl a slabou střelu levou nohou poslal vedle tyče. Do šancí se dostal ještě také Hanovec, ale ani on další branku nepřidal.

 

Nakonec ještě v 86.minutě přidal pátý gól Tomyška, jenž prostřelil Bílka po další gólové přihrávce Palaščáka - 5:0.

 

Rosičtí zvítězili jasně a zcela po zásluze, především díky výkonu z prvního poločasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): O zápasu rozhodla dominantní první půle včetně gólu již v 1.minutě. Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou a týmová kvalita byla na naší straně. Výhra je jednoznačně zasloužená. Vynikla zejména ofenziva, jmenovitě Hanovec a Palaščák.


Autor: L. N.


Místo: Rosice nad Labem. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Čermák Jiří - STACH Jiří (N), KURŠTEIN Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.