Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající hráči režírovali rosický obrat


Branky


0

Rosice přivítaly na svém hřišti Mnětice. Hosté brzy vedli, avšak domácí to nezlomilo, do poločasu vyrovnali a ve druhé půli zápas otočili. Důležitou roli sehráli střídající hráči. Více se dozvíte v následující reportáži z utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na brzký gól dokázaly Rosice odpovědět

Utkání se hrálo v opravdu velkém vedru. Domácí se snažili o aktivní vstup do zápasu. Jenže byly to Mnětice, které otevřely skóre. Pod úvodním gólem byla podepsána domácí stoperská dvojice Pejřimovský - Roubal, díky jejich chybám mohl Tláskal postupovat na Nahálku a pohodlně otevřel skóre zápasu - 0:1.

Domácí byli gólem trochu opaření, ale už zachvíli se hnali za vyrovnáním. 

Nejprve L.Němec střílel levou nohou z úhlu, pozorný Holub míč vyrazil na roh, po kterém vznikl závar ve vápně hostů, až se do odraženého míče tvrdě opřel J.Němec a brankář Holub musel znovu míč vyrážet.

V dresu Mnětic nadále nejvíce zlobil aktivní Tláskal. 

Domácím se podařilo vyrovnat poměrně brzy. V 10.minutě minutě vysunul P.Zelinka do šance Pipka, který míč dloubl kolem vybíhajícího brankáře - 1:1.

Pak se u postraní čáry hezky uvolnil L.Němec a stříleným centrem hledal P.Zelinku před brankou, míč nakonec, aniž by ho někdo tečoval, skončil na tyči.

Rosice podržel dvěma skvělýmy zákroky brankář Nahálka, když dokázal zneškodnit samostatný nájezd a také obrovskou šanci, ve které na hostujícího útočníka zívala poloprázdná branka. Kdyby Mnětice tyto šance proměnily, domácí už by se těžko dostávali do zápasu.

 

Povedená střídání

Do druhé půle se tedy šlo za nerozhodného stavu. Ve velkém vedru se zdálo, že ten, kdo vstřelí druhý gól, nejspíš v tomto utkání neprohraje.

Na začátku druhé půle  se domácím povedla hezká kombinace, na jejímž konci nabídl střídající Prokůpek šanci J.Němcovi. Domácí obránce střílel svoji slabší nohou a brankář Kučera, který do druhé půle nahradil Holuba, jeho pokus zneškodnil.

Hosté se do šancí už příliš nedostávali. Občasnými pokusy z dálky se prezentoval Tláskal.

V 70. minutě hrubě chybovala tentokrát Mnětická obrana, díky velmi nepovedené malé domů mohl do šance postupovat P.Zelinka, domácí útočník ještě předložil míč Prokůpkovi, který už střílel do prázdné branky - 2:1.

Definitivní rozhodnutí přišlo v 77.minutě, rosičtí se dostali do přečíslení, které zakončila souhra dvou střídajících hráčů. Chládek předložil míč z pravé strany Tomyškovi a ten trvdou ranou po zemi k tyči rozvlnil síť - 3:1. Domácí trenér Matějů tak může být spokojen se střídáním, neboť tři střídající hráči byli u dvou branek.

Závěr zápasu sice probíhal v trochu vyhrocenější atmosféře, ale nic vážného už se nestalo.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů ( trenér Rosic ): „Vyrovnané utkání, ve kterém rozhodla naše lepší koncovka a důležité zákroky Nahálky v první půli .“


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , J. Roubal [-] (46. P. Prokůpek [-] ) , L. Pejřimovský [-] , J. Zelinka [-] - D. Palaščák [-] (88. P. Bohuněk [-] ) , O. Pipek [-] (73. M. Tomyška [-] ) , V. Levai [-] , Z. Voleský [-] - L. Němec [-] (55. P. Chládek [-] ) , P. Zelinka [-] -

TJ Sokol Mnětice
D. Holub [-] (46. L. Kučera [-] ) - P. Chmelař [-] , O. Macháček [-] , i. Ruprecht, [-] , J. Neugebauer [-] - J. Tilšer [-] , M. Tláskal [-] , M. Václavek [-] , P. Doležal [-] (85. D. Ruprecht [-] ) - A. Novák [-] , P. Vafka [-] (46. ) -

ŽK: 55. J. Zelinka , 72. P. Zelinka - 44. O. Macháček , 48. P. Doležal .
Hráči zápasu: V. Nahálka - M. Tláskal .
Místo: Rosice nad Labem. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Řehák Marek - STACH Jiří (N), PELEJ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.