Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov překvapil Roudnici dobrou obranou a zvítězil


Branky


0

Černilov doma přivítal tým Roudnice, který si v minulém kole připsal cenný skalp, když proti Provodovu vyhrál 7:1. Tento poznatek byl pádným důvodem pro černilovské, aby se soustředili na pevnou obranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejlepší obrana je obrana

Tak se také stalo, hosté sice měli převahu v držení míče, to ale jak známo zápasy nevyhrává. Roudnice navíc držela míč na distanc od brány Černilova, který soupeře vytlačoval od svého pokutového území a ten byl nucen ke stereotypním rozehrávkám na obě strany hřiště. Nedá se ani řícit, že by hosté svoji převahu zužitkovali v počtu střeleckých pokusů, za první poločas ohrozili brankáře Černilova Voltra všehovšudy třikrát, pokaždé se ale jednalo o střely z větší vzdálenosti, které nebyly tak nebezpečné. Domácí ale nebyli žádní autobusáci, kteří by odkopávali míč za každou cenu, v první půli se do slibné šance dostal útočník Markovič, kterého ale vychytal gólman Roudnice Tomek. První změna skóre přišla ve 35. minutě, kdy se po skrumáži před brankou Roudnice nejrychleji zorientoval Ježek a poslal Černilov do průběžného vedení. 

Nejlepší obrana je obrana a nejlepší útoky jsou protiútoky

Ve druhém poločase měli balon v moci opět hosté, kteří se snažili obléhat branku Černilova, černilovští se toho snažili využívat a odhodlávali se k rychlým protiútokům, které však zůstaly nevyužity. V 57. minutě se na hřiště dostal roudnický záložník Kmoníček, který přinesl potřebné oživení do hry Roudnice a už v 61. minutě se postaral o vyrovnání skóre. Radost z vyrovnání ale velice rychle utnul druhým gólem Ježek, který se prosadil prakticky vzápětí po vyrovnávajícím gólu Kmoníčka - v 62. minutě vrátil Černilovu vedení. Roudnice vsadila vše na jednu kartu a snažila se útočit ve velkém počtu hráčů, z čehož ale nakonec těžili domácí - v 83. minutě zužitkoval brejkovou situaci Matoušek, který tak pojistil vítězství svého týmu 3:1



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - D. Zumr [-] , J. Kráčmer [-] , J. Hrubý [-] , T. Schwarzer [-] - O. Šrámek [-] , P. Charous [-] , M. Štěnička [-] , M. Šmied [-] (75. T. Matoušek [-] ) - P. Ježek [-] , T. Markovič [-] (89. T. Obzina [-] )

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , T. Vlasák [-] , J. Brendl [-] , J. Židík [-] - V. Bednář [-] , J. Krejcar [-] , M. Novák [-] (75. L. Koutník [-] ) , J. Koblížek [-] (57. O. Kmoníček [-] ) - J. Tomeš [-] , J. Pejchal [-]

ŽK: 70. T. Markovič , 85. J. Kráčmer - 81. O. Kmoníček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.