7:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice zabalila Provodovu na cestu domů sedm gólů


Branky


0

Vzhledem k postavení obou týmů v tabulce se v Roudnici zrodil poměrně překvapivý výsledek - Provodov zde prohrál vysoko 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudnice si od prvních minut šla za svým cílem - za vítězstvím. Domácí hráli aktivní a útočný fotbal a svého soupeře moc k balonu nepouštěli, natož do nějakých výraznějších šancí. Domácí Roudnice se utrhla v druhé části první půle, během které nastřílela čtyři branky. Nakonec sedmigólový koncert domácích řídili hlavně střelci Brendl, Koblížek, Bednář, Pejchal a Novák, který vstřelil dokonce hattrick. Na druhé straně pouze korigoval provodovský útočník Rojšl. Roudnice tak na svém hřišti pořádně vyprášila provodovský kožich a před závěrem soutěže se příblížila vrchním patrům tabulky. 



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] , M. Novák [-] , J. Koblížek [-] - Z. Bednář [-] , J. Krejcar [-] , J. Brendl [-] , J. Židík [-] - J. Tomeš [-] , J. Pejchal [-]

TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - R. Zítko [-] , R. Pfeifer [-] , D. Bogusz [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] , T. Fiedler [-] , M. Tolda [-] , L. Khun [-] - K. Belák [-] , J. Vejprava [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.