Merklín přezimuje na druhém místě


Branky


69. M. Fořt
0

Domácí celek se pohlednou ofenzivní hrou vyšplhal až na druhé místo tabulky a pokud tam chtěl přezimovat, musí doma zdolat Stod. To ale nebude jednoduchý soupeř, protože v druhé půlce podzimu se dostal do formy a body nerozdává. Zápas nakonec rozhodla jedna branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šnací, žádný gól

V úvodních minutách byl aktivnější domácí celek, který tak dostával soupeře do úzkých svým rychlým přechodem do útoku. Převaha vyústila v první šanci zápasu, ale balon pouze zazvonil na břevno. I nadále byli domácí lepší. Dvakrát během prvního poločasu postupovali útočníci sami na brankáře, ale Fabián se dvakrát vyznamenal. Ke konci poločasu dokázali zahrozit i hosté. Zakončení Tlustého ale Špirk vyškrábl na břevno. Poločas tak i přes velké množství šancí skončil 0:0. 

Rozhodující branka

Druhý poločas nabídl už vyrovnanější fotbal. Šancí ale bylo o něco méně. Domácím se opět podařilo nastřelit břevno, hosté zase ztroskotali na Špirkovi. Na úvodní branku se tak čekalo až do 69. minuty. Michal Fořt zatáhl balon do vápna, tam přihrál Hrádkovi, který vypálil na bránu. Fabián střelu dokázal vyrazit, k odraženému balonu se ale jako první dostal Fořt a rozvlnil síť. Stod se poté hodně snažil o vyrovnání a tři minuty před koncem přišla obrovská šance. David Lihm však z malého vápna hlavičkou minul branku. Domácí tak nejtěsnější náskok uhájili a přezimují na druhé příčce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Byla celkem zima, ale naštěstí ne sníh. Soupeř byl kvalitní, ale přesto jsme měli v prvním poločase čtyři vyložené šance. Druhý poločas už tolik šancí nebylo, byl vyrovnanější ale gól se povedlo dát pouze nám. S výsledkem panuje spokojenost. Druhé místo výborné!"

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas byl Merklín lepší, měl více ze hry a dost šancí. Ale výborně zachytal Fabián. Druhá půle byla vyrovnaná a šance se střídaly na obou stranách, ale gól dali bohužel jen domácí. Remíza se uhrát dala."



Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lažánek Karel - ANDRLE Jan (N), FEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.