4:5p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ztratil v Klášteře


Branky


17. P. Velíšek , 59. T. Loukota , 64. P. Velíšek (p.) , 85. P. Arnošt - 20. M. Veleman , 22. J. Votípka , 74. M. Veleman , 87. P. Novotný (p.)
0

Klášter bývá v domácím prostředí nepříjemný soupeř pro každého soupeře. Tentokrát ale dorazil lídr soutěže z Losiné, který zatím prohrál pouze jediné utkání. Zápas se odehrál za velké zimy a na těžkém terénu, přesto si diváci přišli na své. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová pětiminutovka

Úvod zápasu byl opatrnější z obou stran a žádné šance se diváci v úvodních minutích nedočkali. V 15. minutě jako první zaútočil Klášter. Na centr od Karely si naskočil Velíšek a hlavou otevřel skóre. Zvedení se ale domácí neradovali dlouho. V 19. minutě využili hosté zaváhání domácí obrany a Martin Veleman vyrovnal na 1:1. Za tři minuty z dálky napřáhl Jan Votípka, Bárta trochu zaspal a balon skončil za jeho zády. Vyrovnáno mohlo být v 24. minutě. Po závaru před brankou pálil Arnošt, ale jen do připraveného Zbiňe. V třicáté minutě přišel nebezpečný balon do malého vápna Losiné, nikdo z útočníků na něj však nedosáhl. Hosté pak také zahrozili z několika šancí, stav ale zůstával stále 1:2. V 41. minutě postupoval na brankáře Arnošt, ale jeden z obránců na poslední chvíli balon vypíchl. První poločas zakončila Loukotova nepřesná střela z 14-ti metrů. 

Dramatická druhá půle

V druhém poločase se z počátku nic velkého nedělo, přicházely spíše jen náznaky šancí. Až v 59.minutě byl na konci akce Loukota a uklízel balon do prázdné branky. V 63. minutě se opět obracelo skóre. Ve vápně byl faulován Sedláček a k následné penaltě si stoupl Velíšek a poslal Klášter do vedení. Uběhlo deset minut a stav byl opět nerozhodný. Prosadil se hostující kapitán Martin Veleman. V 85. minutě se opět domácí dokázali potřetí v zápase dostat do vedení. Akce po ose Sedláček- Hnízdil- Suko zakončil poslední jmenovaný. Ani tentokrát ale domácí neudrželi vedení. V 87. minutě došlo k faulu ve vápně. Rozhodčí nařídil pokutový kop a Pavel Novotný vyrovnal na konečných 4:4. 

Bod navíc odjíždí do Losiné

Souboj o druhý bod domácí tým nezvládl a prohrál 2:4 na penalty. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Před zápasem bych bod bral, po průběhu a po tom co jsme chvíli před koncem vedli, je to škoda. Ale bereme ho."




Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , P. Arnošt [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , T. Karela [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] (46. M. Hnízdil [-] ) , O. Sedláček [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - J. Šlais [-] , Z. Svoboda [-] , V. Hajšman [-] , P. Novotný [-] - J. Votípka [-] , M. Bodanský [-] - O. Tic [-] , M. Veleman [-] , T. Hrach [-] - P. Tančouz [-] (65. V. Topinka [-] )

ŽK: 28. L. Pelikán , 54. P. Velíšek , 84. M. Suko , 85. T. Loukota - 92. J. Votípka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Legát Zdeněk - NĚMEC Michal, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.