6:2
(3:1)
25. P. Mareš (p.)
58. T. Kydlíček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Klášteře


Branky


12. T. Karela , 34. P. Arnošt (p.) , 43. P. Arnošt , 55. L. Pelikán , 57. M. Karlík , 73. M. Ptáček - 25. P. Mareš (p.) , 58. T. Kydlíček
0

Klášter musel v domácím prostředí odčinit prohru z minulého kola. Soupeř k tomu byl optimální, Dobřany na výhru čekají už šest kol a nachází se na samém dnu tabulky. Utkání bylo divácky atraktivní, padlo hodně branek a favorit potvrdil svou roli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní fotbal

Domácí byli v úvodu lepším týmem a dokázali to i brzy promítnout do skóre. Milan Karlín nacentroval balon do vápna, tam si naběhl Tomáš Karola a překonal Langa. Po chvilce mohlo být ještě veseleji, Pelikán postupoval sám na brankáře. Zakončení ale šlo mimo tři tyče. V 15. minutě se osmělili i hosté a vyslali první střelu na branku.  Bárta si ale bez problémů poradil. V 18. minutě mohl kapitán Kláštera navýšit vedení, sám před golmanem ale zamířil pouze do něj. Následovalo tak vyrovnání. Milan Karlík fauloval ve vápně a sudí nařídil pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Petr Mareš a překonal Bártu. Vyrovnání Dobřany nakoplo a v 29. minutě byly blízko vedení. Nebezpečnou střelu ale zastavilo břevno. V 34. minutě se kopala penalta i na druhé straně. Petr Arnošt byl faulován, sám se i ujal zahrávání a bezpečně proměnil. Další nadějná akce po ose Karela-Arnošt skončila pouze rohovým kopem.  V 41. minutě pálí v nadějné pozici Loukota nad. Dvě minuty před poločasem stál na konci pohledné akce Arnošt a vstřelil Dobřanům gól do šatny.

Klidnější poločas

Druhá půle už nebyla tolik ofenzivně laděná,přesto bylo k vidění ještě několik gólů. V 55. minutě unikl Pelikán celé obraně, v zakončení zachoval chladnou hlavu a poslal domácí do tříbrankového vedení. Už za dvě minuty to bylo 5:1. Po rohovém kopu se dokázal prosadit Milan Karlík. I hosté si v druhém poločase zažili radost ze vstřelené branky. V 58. minutě korigoval na 5:2 Tomáš Kydlíček. V 60. minutě Lang pouze vyrazil Loukotovo střelu, dorážející hráč ale nemířil přesně. Poslední slovo v zápase ale nakonec stejně měli domácí. Marek Ptáček napřáhl z poloviny hřiště a přehodil vysoko stojícího brankáře. Do konce zápasu už žádná další velká šance nepřišla a stav se tak neměnil. Domácí díky tomu napravili předešlou prohru a také si vylepšili skóre. Hosté čekají na výhru už sedm kol. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Hosté nám to hodně usnadnili, příliš nebránili a proto padlo hodně branek. Zaslouženě jsme vyhráli."




Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (69. M. Hnízdil [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , P. Arnošt [-] , T. Loukota [-] (83. L. Tobrman [-] ) , T. Karela [-] , M. Ptáček [-] (76. J. Dvořák [-] ) , L. Pelikán [-] , T. Pekárek [-] (65. M. Suko [-] ) , M. Dolák [-]

TJ Dobřany
K. Lang [-] - J. Schovánek [-] (75. J. Mráček [-] ) , T. Kydlíček [-] , M. Brožík [-] , M. Skřivan [-] (62. T. Helus [-] ) , M. Homr [-] , O. Skála [-] (46. J. Čimera [-] ) , J. Rajt [-] , M. Opatrný [-] , P. Mareš [-] , V. Bouček [-]

ŽK: 69. M. Dolák - 34. P. Mareš , 52. T. Kydlíček , 65. M. Opatrný , 68. J. Rajt .
Hráči zápasu: L. Pelikán .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Lažánek Karel - BALOUN Josef (N), BRADÁČ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.