3:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 13:00

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledný zápas v Nepomuku


Branky


21. M. Baran , 22. M. Baran , 65. M. Švec - 17. J. Hrádek , 30. M. Fořt , 36. J. Hrádek , 67. M. Fořt
0

Domácí Nepomuk si do zápasu s týmem z čela tabulky věřil. Zápas se hrál v termínu, kdy se mohl lehce posílit o hráče a-týmu. Merklín přijel do Nepomuku napravit předchozí zaváhání v Žinkovech a udržet tak krok s čelem tabulky. Utkání bylo v prvním poločase velmi pohledné a do posledních minut i dramatické. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný první poločas

Oba týmy vstoupily do utkání aktivně a převládal útok nad obranou. To se projevovalo množstvím šancí na obou stranách. První čtvrthodina ale branku nepřinesla. V 17. minutě se dostal do samostatného úniku hostující Hrádek, v zakončení volil střelu levačkou a míč skončil za tyčkou. 0:1. Domácí ale obdržená branka nepoložila. Naopak pokračovali v aktivitě a vyrovnali už za čtyři minuty. Na centrovaný balon si naskočil Marek Baran a hlavičkou k tyči skóroval. Uběhla sotva minuta a situace se opakovala. Znovu přišel do vápna centrovaný balon a nejvýše vyskočil obrovitý Baran a poslal Nepomuk do vedení. Ofenzivní podívaná pokračovala i dál. V nadějné pozici se ocitl Miroslav Švec, hlavou ale skórova nedokázal. V 30. minutě se balon odrazil na vápno k Michalu Fořtovi, ten se do něj opřel hajfvolejem a parádní ranou o břevno vyrovnal stav utkání, krásná branka. Ještě do poločasu byl zápas znovu otočen. Individuálně se dokázal prosadit Jakub Hrádek a pravačkou poslal balon tyči. Domácí si vytvořili šanci navyrovnání, nedokázali jí však využít. Ani Merklín už do poločasu branku nepřidal a poločas tak skončil 2:3. 

Pokračující drama

Ofenzivní hra v druhém poločase trochu opadla a začalo se více bojovat. K vidění bylo pár ostřejších faulů i několik karet. V 65. minutě domácí vykombinovali soupeře ve středu hřiště a jeden ze záložníků posunul balon na Miroslava Švece, ten si tváří v tvář Špirkovi poradil a srovnal na 3:3. Za minutu přišla pro domácí nepřijemná záležitost. Vladimír Březák uviděl druhou žlutou kartu a musel předčastně do šaten. Hosté využili početní převahy hned po minutě. Michal Fořt si narazil s Regnerem a postupoval sám na golmana. V zakončení zachoval chladnou hlavu a poslal balon do sítě. Nepomuk se v posledních minutách dral za vyrovnáním, vstřelit branku ale nedokázal a ztratil tak doma všechny body, i přes sympatický výkon.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Odehráli jsme dobrý zápas se špatným koncem. První poločas byl asi lepší Merklín, ale v té druhé jsme ho dlouho k ničemu nepustili. Bohužel jsme inkasovali okamžitě po vyrovnání. Čekal jsem od týmu z čela tabulky trochu víc."

TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Velice cenné body, v Nepomuku se nevyhrává každý den. Domácí útočník Baran v první půli nešel uhlídat. První poločas byl útoční fotbal, velmi pohledný. Druhý poločas už tak dobrý nebyl, přibyly fauly i karty. Já jsem spokojený, tým bojoval. Pochválil bych i výkon týmu soupeře."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - M. Baran [-] (46. M. Baran [-] ) , M. Kepka [-] , Z. Větrovec [-] (68. J. Slach [-] ) , V. Švec [-] , V. Janoch [-] , V. Březák [-] , J. Martínek [-] (79. J. Šmíd [-] ) , M. Švec [-] , M. Březák [-] , J. Vokurka [-]

TJ Sokol Merklín
S. Špirk [-] - M. Fořt [-] , Z. Regner [-] , V. Vopička [-] (63. O. Haník [-] ) , J. Hrádek [-] , V. Tichota [-] , T. Bešta [-] (73. I. Yankov [-] ) , D. Marek [-] , D. Wild [-] , L. Velek [-] , M. Balák [-]

ŽK: 51. V. Březák , 54. M. Březák , 62. P. Wallenfels , 82. V. Janoch - 6. J. Hrádek , 87. V. Tichota . ČK: 66. V. Březák .
Hráči zápasu: M. Baran - M. Fořt , J. Hrádek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Luboš - KOŠÁN Ondřej (N), BLÁHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.