1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec vydřel tři body


Branky


0

Dobřany, které své domácí zápasy hrají na půde Vstiše, čekají na vítězství už pět kol. Nyní k nim zavítal nováček soutěže z Hradce. Ten dorazil v dobrém rozpoložení poté co minulé kolo zaskočil favorita z Předenic. Zápas nakonec nabídl drama až do posledních minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Úvod první půle byl poměrně vyrovnaný bez větších šancí. Postupem času ale hosté získavali převahu a dokázali se dostat do pár zajímavých situací. Hodně z nich ale končilo ofsajdem, díky dobře propracovanému ofsajdsystému. Na první branku se tak čekalo až do 23. minuty. Jeden z hostujících hráčů se dokázal prosadit po lajně, odkud nacentroval do vápna. Tam si naběhl Jiří Hrdina a poslal Hradec do vedení. Do konce poločasu se hrálo spíše ve středu hřiště. Hosté i domácí si vytvořili pár šancí, ani jedna však nenašla cestu za záda golmana. Po poločase tak byli spokojenější hosté z Hradce. 

Drama

Ve druhém poločase se hra domácích zlepšila a dokázali tlačit soupeře. Ten se zatáhl a spoléhal na brejkové situace. Obraz hry zůstal stejný po většinu druhého dějství. Dobřany si vytvořily šance na vyrovnání, Petr Kosť byl ale pozorný. Hradec stejně jako v prvním poločase hodně ztroskotával na ofsajdsystému domácích. Párkrát na něj ale vyzrál a dostal se do šance. Karel Lang však držel šance svého týmu nad vodou. V 73. minutě se domácí nakonec vyrovnání dočkali. Po rohovém kopu se dokázal prosadit Jakub Mráček. Zápas tak byl opět otevřený. V 82. minutě si ale domácí snížili šance na tři body. Petr Trdlička uviděl druhou žlutou kartu. Hradci se podařilo využít početní převahy v 86. minutě. Výkop od brakáře dokázal jeden z hráčů prodloužit a Matěj Douša postupoval sám na brankáře. V zakončení neomylně přehodil Langa a zajistil tři body pro hosty. 



Ohlasy k zápasu



SK Hradec 1946
Miroslav Marko (trenér SK Hradec): "První poločas bych řekl, že jsme byli lepší a zaslouženě vedli. Ve druhém poločasu nás soupeř zatlačil a my hráli pouze na brejky. Mohli jsme dát více branek, soupeř ale hrál dobře ofsajdsystém."



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - T. Helus [-] (67. M. Skřivan [-] ) , P. Trdlička [-] , J. Rajt [-] , P. Mareš [-] , V. Bouček [-] , O. Skála [-] (70. J. Mráček [-] ) , M. Opatrný [-] (86. J. Kraft [-] ) , J. Čimera [-] , J. Schovánek [-] , M. Brožík [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - O. Kiss [-] , M. Liebel [-] , M. Bečvář [-] , J. Šubrt [-] - T. Behenský [-] , K. Výrut [-] (81. O. Lihm [-] ) , Š. Kundrata [-] - R. Lukášek [-] (67. T. Vozabule [-] ) , J. Hrdina ml. [-] (68. M. Douša [-] ) , T. Panuška [-]

ŽK: 29. V. Bouček , 70. M. Opatrný , 78. P. Trdlička - 89. M. Liebel . ČK: 82. P. Trdlička .
Hráči zápasu: M. Bečvář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pašek Milan - KRÁTKÝ Jaroslav (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.