Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divácky atraktivní zápas v Klášteře


Branky


0

Oba týmy náleží do středu tabulky, a stejně tak vyhrály v posledním kole. Těžko tak říct, kdo byl favoritem zápasu. Stodvacet diváků, kteří si našli cestu na zápas určitě nelitovali. Utkání mělo vše,co do fotbalu patří, pohledné akce, góly, penaltu ale i červené karty a spoustu emocí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Neuběhla ani minuta zápasy a přišla první branka. Velké zaváhání Nepomucké obrany využil Tomáš Karela a postupoval sám na brankáře. V zakončení si poradil a domácí tak brzo vedli. Za dvě minuty ale bylo vyrovnáno. Po centrovaném balonu z trestného kopu zakončoval osamocený Miroslav Švec a balon uklidil do sítě. Následovala převaha domácího celku. V 7. minutě napřáhl z dálky Pelikín, s jeho pokusem měl Wallenfels dost práce ale dokázal jej vyrazit. Chvíli na to přišla další chyba hostující obrany. Domácí se dostali do rychlého brejku a akci po ose Velíšek- Arnošt zakončoval druhý jmenovaný přesnou ranou. V 26. minutě posunul Arnošt balon na Karelu, ten svůj pokus ale poslal jen do branáře. Za další tři minuty si Pelikán povedeně narazil Ptáčkem a postupoval sám na golmana. V zakončení si zkušeně poradil a skóre bylo 3:1. Domácí byli při chuti a přicházely další šance. Dalekonosný pokus Velíška vyrazil Wallenfels na rohový kop. Z následného rohu trefil opět Velíšek pouze břevno. V 38. minutě měl Klášter velkou šanci ještě více odskočit soupeři. Tomáš Loukota se řítil sám na golmana. Wallenfels ale předvedl výborný zákrok a podržel tým. Následovala velká šance hostů. Po souboji ve vápně ukázal rozhodčí na pokutový kop. K němu se postavil střelec první branky Miroslav Švec. Šanci na snížení ale odmítl. Poločas tak skončil 3:1. 

Zlepšený výkon hostů

Domácí jistě chtěli pokračovat ve výborném představení z první půlky. Nepomuk ale zlepšil svůj výkon a byl vyrovnaným soupeřem. V 48. minutě navíc dokázal snížit. Volný přímý kop Martínka propadl k údivu všech nikým netečován až do branky. Hosty gól nakopl a dařilo se jim přehrávat soupeře. V 63. minutě přišel volný přímý kop do hosty. Exekuci si vzal na starost opět Martínek. Jeho střelu ještě mírně tečovala zeď a balon zapadl přesně do šibenice. Domácí byli opařeni vyrovnáním soupeře. V 73. přišel ale jeden ze zlomových okamžiků zápasu. Nepomucký stoper doprovodil rozhodnutí sudího nemístným výrokem, ten na nic nečekal a ukázal mu červenou kartu. Lukeš tak zbytečně oslabil tým v důležité části zápasu. Početní výhodu domácí zúžitkovali už po šesti minutách. Pomezní rozhodčí chybně otočil autové vhazování, domácí rychle vhodili a postupovali směrem do vápna soupeře. Balon ve vápně zasáhl jednoho z bránících hráčů do ruky a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. K penaltě si stoupl Petr Arnošt. Bezpečně proměnil a přidal svůj druhý gól v zápase. Hosté byli frustrovaní spornou brankou. Vyústilo to v druhou červenou kartu v zápase. Tu inkasoval po dvou žlutých kartách střelec dvou branek Jindřich Martínek. Klášter toho využil již za pár vteřin. Po pohledné akci zakončoval Arnošt do prázdné branky a zkompletoval tak hattrick. Za chvíli mohlo přijít ještě navýšení skóre. Michal Suko ale netrefil prázdnou branku. A když se neuchytila ani šance Dvořáka v poslední minutě, zápas skončil výsledkem 5:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "První poločas byl z naší strany nádhera, mohlo být ale vyšší skóre. Druhá půle pro mě zklamání."

FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hrát FK Nepomuk): "První poločas nebyl dobrý z naší strany, velké chyby v obraně znamenaly vedení domácích. Druhá půlka byla lepší Vyrovnaly jsme, Pak přišla červená zbytečná karta, sporný čtvrtý gól a druhá červená. Zápas to ale byl pohledný, plný emocí a až na úvod zápasu si myslím, že jsme odehráli dobrý zápas."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (84. M. Hnízdil [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , P. Arnošt [-] (87. J. Dvořák [-] ) , T. Loukota [-] , T. Karela [-] (73. M. Suko [-] ) , M. Ptáček [-] (90. L. Tobrman [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] (54. T. Pekárek [-] ) , O. Sedláček [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - D. Šmíd [-] , R. Jiránek [-] , V. Švec [-] , M. Lukeš [-] , P. Osuský [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , P. Pavelka [-] (46. J. Šmíd [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Březák [-]

ŽK: 47. T. Karela , 62. P. Arnošt - 58. P. Osuský , 69. J. Martínek , 84. M. Švec . ČK: 73. M. Lukeš , 82. J. Martínek .
Hráči zápasu: P. Arnošt .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Legát Zdeněk - BALOUN Josef (N), KOŠÁN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.