1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná otočila zápas v Radkovicích


Branky


0

Radkovicím se letos příliš nedaří a proto se topí u dna tabulky. Nejlepší vyhlídky neměly ani tentokrát, protože přijel silný výběr Losiné. Domácí ale byli více než rovnocenným soupeřem a vydatně potrápili favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domících

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný a šance přicházely velmi brzo. Už v 6. minutě přišel první vzruch před brankou domácích. Pavel Novotný zahrával volný přímý kop, centrovaný balon zavadil o ruku jednoho z bránících hráčů, píšťalka ale zůstala němá. Za dvě minuty si trestňák vyzkoušeli i domácí. Na výborný centrovaný balon si naběhl Fiala a nikým nehlídaný poslal Radkovice do vedení. V následné akci postupoval po pravé straně Hajšman, dostal se až ke střele, tu ale obětavým zákrokem srazil jeden z obránců. Za chvíli hosté znovu hrozí z pravé strany. Centr Bodanského si našel Tomáš Hrach, ale jeho hlavička míří těsně vedel. V 15. minutě vytvořil zajímavou pozici pro Votípku Martin Bodanský, první jmenovaný ale netrefil balon tak jak chtěl a Levého tak neohrozil. Po pravé straně uniká Michal Pátek, zpětnou přihrávkou nacházi Svobodu, jeho pokus ale končí až nad sítí za bránou. Do dobrého prostoru dostává přihrávku Martin Bodanský, naposlední chvíli ale jeho šanci zmaří vracející se obránce. 

Na levé straně velkého vápna se uvolnil Tomáš Hrach, jeho pokus ale Levý vyráží na roh. V 30. minutě přihrál Hrach Martinu Velemanovi, ten už postupuje sám na stopera. Po levé straně mu nabíhá Pavel Tančouz, Veleman ale volí střelu, ta ovšem míří mimo tři tyče. Pět minut předkoncem poločaus zahrává Losiná přímák, míč letí do pravé šibenice. Na poslední chvíli se tam ale zjeví rukavice Konstantina Levého a balon vyráží. Následná dorážka Šlaise míří vedle levé tyče. V 42. minutě je faulován střelec branky Fiala, neudrží ale své emoce na uzdě a oplácí soupeři. Rozhodčí nanic nečeká a uděluje červenou kartu. To byla poslední zajímavá událost prvního poločasu. 

Obrat hostů

Deset minut po poločase se prodírá po pravé straně Tomáš Hrach, dostává se až ke střele, obrana jí ale sráží na roh. V 60. minutě hosté hrozí znovu po standartní situaci. Na centrovaný balon si naskakuje Martin Veleman, jeho hlavičku ale Levý kryje. Za dvě minuty došlo opět k faulu u vápna Radkovic. Balon si bere Novotný, jeho střela orazítkovala břevno a odrazila se před branku, tak už číhá Svoboda a vyrovnává stav utkání. V 66. minutě chybují domácí v rozehrávce a vzniká přečíslení čtyři na jendoho. Velemanovu střelu Levý vyráží, bohužel ale jen k nohám Votípky a ten nemá problém zakončit do odkryté brány. V 80. minutě zatahuje míč po pravé straně Michal Pátek, bránícímu hráči nasadí jesle a od čáry posílá balon na volného Votípku a ten pečetí tři body pro Losinou. Hosté tak využili početní převahy a odvážejí si všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Losiná
František Karl (TJ Losiná): "Domácí fotbalisté v zápase s Losinou mohli jen překvapit a to se jim v prvním poločase dokonale podařilo. První ohrožení branky a hned vedení. To bylo pro hosty varováním. Hodinu vše vycházelo jak mělo, ale početní oslabení a neustálý tlak hostů asi nešlo za dané situace zvládnout."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - J. Toman [-] , P. Němec [-] , Z. Bultas [-] , T. Šebesta [-] , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , D. Fiala [-] , P. Vlček [-] , R. Chval [-] , M. Velich [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - J. Šlais [-] , Z. Svoboda [-] , V. Hajšman [-] , P. Novotný [-] - P. Tančouz [-] , M. Pátek [-] , M. Bodanský [-] , J. Votípka [-] - M. Veleman [-] , T. Hrach [-] -

ŽK: 26. Z. Bultas , 63. P. Vlček - 43. J. Šlais , 52. T. Hrach , 66. M. Veleman . ČK: 42. D. Fiala .
Hráči zápasu: J. Votípka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KLIK Jiří - PLAMÍNEK Zdeněk, JANOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.