3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná uhájila první místo


Branky


0

Losiná je vedoucí tým soutěže, poslední dvě kola ale klopítala a dala možnost ostatním týmům dostat se blíže. Jedním z nich byl Starý Smolivec, který třikrát v řadě vyhrál a poradil si i se silnými Předenicemi. Byl to tak přímý souboj o provní místo. Čekal se vyrovnaný fotbal s pohlednými akcemi, to se bohužel plnilo z obou stran jen chvíli. Po většiunu utkání dominoval jen jeden tým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka

V prvních minutách bylo na hostujícím týmu vidět, že chtějí sesadit Losinou u trůnu. Téměř jim nepůjčovali balon a vytvořili si tlak. Nedokázali z něho ale vytěžit žádné zajímavé zakončení a tak vyšuměl doprázdna. Domácí se osmělili až po 11. minutách. Nadějný volný přímý kop ale posílá Novotný jen do zdi. Za pět minut unikl obraně Smolivce Zdeněk Svoboda a z úhlu se pokouší zakončit. Jeho pokus ale končí pouze na břevně. Svoboda je při chuťi i nadále, v 27. minutě se opřel do balonu z 20-ti metrů. Jeho pokus zazvonil na levou tyč a od brankáře se odráží do sítě. 1:0. V následujících minutách domácí vysouvají presink na polovinu soupeře a Václav Hajšman vybojoval balon, okamžitě ho posunul k Janu Votípkovi a ten jen těsně minul branku. Hostům se nedařilo ze hry ohrozit bránu domácích a tak hrozili jen z několik standartních situací. Obrana domácích ale fungovala spolehlivě a kompaktně, nedošlo tak k žádné vážnější šanci. První poločas uzavírá akce Votípky, ten posouvá bralon k aktivnímu Svobodovi, který jen těsně míjí. Poločas tak končí 1:0.  

Brzký druhý gól

Vstup do druhého poločasu už si domácí utéct nenechali. Hned v třetí minutě se dostal přes dva obránce Tomáš Hrach, naráží si s Martinem Bodanských a uličkou mezi obránci si to štráduje sám na golmana. V zakončení si počíná jako zkušený mazák a Losiná vede už o dvě branky. V 53. minutě zkouší šťestí z dálky Jan Votípka, jeho pokus ale příliš starostí hostům nenadělá. Další pokus za dvě minuty už ale donutí Dražana k parádnímu zákroku. V 62. minutě zahrává trestňák z levé strany Svoboda. Míč posílá parádně přes zeď, Dražan ale ukazuje svou kvalitu a vyráží balon na rohový kop. Centrovaný balon z rohu si nachází opět Svoboda, hlavou ale branku minul. Akci po ose Bodanský- Hrach- Mádr zakončuje poslední jmenovaný střelou vedle pravé tyče. V 66. minutě zahravá Losiná roh, na něj si naskočil Mádr a hlavičkuje balon směrem na bránu. Za již překonaného Dražana ovšem zaskakuje jeden z obránců na brankové čáře. Domácí dál pokračují v dobrém výkonu a jasně přřehrávají hosty. Z pravé strany velkého vápna pálí Bodanský, Dražan je ale opšt na místě a střelu kryje. V 75. minutě postupuje Filip Mádr středem obrany Smolivce. Posouvá balon na lépe postaveného Hracha a ten netrefuje poloodkrytou branku. K prvnímu ohrožení branky domácích dochází až v 85. minutě. Rudolf Ostříž napřahuje z hranice vápna, jeho střela ale končí vedle pravé tyče. V 88. minutě domácí rozhodují. Po pohledné kombinaci ofenzivních hráčů Losiné se balon dostává na středu k Novotnému a ten vypouští dalekonosnou střelu. Dražan nedokáže nepříjemný projektil udržet a míč končí v síti. Domácí tak zaslouženě držá první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
František Karl (TJ Losiná): "Zápas o vedení v tabulce sliboval zajímavý duel. Prvních deset minut tomu nasvědčovalo, bohužel s přibývajícím časem se domácí fotbalisté dostávali stále více do hry a nakonec Smolivec dokonale vymazali. Kombinace, hezké akce, spousta šancí - fotbal, který diváky musel bavit."




Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - V. Hajšman [-] , Z. Svoboda [-] , P. Novotný [-] , J. Šlais [-] - M. Bodanský [-] , M. Pátek [-] - T. Hrach [-] - O. Fremr [-] (51. F. Mádr [-] ) , M. Laštovka [-] (65. P. Tančouz [-] ) , J. Votípka [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - V. Spour [-] , O. Šustr [-] , R. Brejcha [-] , J. Šíma [-] , R. Ostříž [-] , M. Tyrpekl [-] , M. Hrkel [-] , P. Panýrek [-] , F. Trhlík [-] , K. Bouše [-] (70. R. Karlík [-] )

ŽK: 47. Z. Svoboda , 49. J. Votípka - 11. V. Spour , 72. R. Ostříž .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Ruda Daniel - KARL František (N), STREJC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.