Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk doma jasně přehrál Hradec


Branky


0

Domácí čekají na vítězství již dvě kola. Na svém hřišti čeká na vítěství dokonce od druhého kola. Soupeřem jim v tomto kole byl Hradec. Ten letos jestě nezískal venku tři body. Nepomuk tak měl optimální možnost potěšit diváky. Hosté ale určitě nepřijeli odevzdaní a věřili v prolomení smůly. Domácí už ale v první minutě určili ráz zápasu a zkušeně si dokráčeli pro důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start

Výkop zápasu obstarali hosté. Balon ale okamžitě ztratili a domácí šli do protiútoku. Pavelka zatáhl míč po lajně, odtud ho naservíroval kolmicí na Zdeňka Větrovce a ten ve 45. vteřině poslal Nepomuk do vedení. V dalších minutách domácí přehrávali zaskočený Hradec ale druhou branku nepřidali. Hosté se po čase oklepali a byli Nepomuku rovnocenným soupeřem. Zakončení ale vázlo a tak Wallenfels příliš práce neměl. Na druhé straně se pár zákroky blízkl Petr Kosť. Ten nejlepší byl asi proti nové Nepomucké akvizici Michalu Viktorovi. První poločas tak skončil 1:0.

Dobrý závěr domácích

Úvod druhé půle se nesl ve znamení vyrovnané hry. Balon se pohyboval od vápna k vápnu a do zakončení se příliš nedostával ani jeden z týmů. Hradec se snažil hrát především na brejkové situace, středová řada Nepomuku ale zachytávala většinu pokusů. Dlouho se tak hrálo bez dalších branek. 77. minutě zahrával Miroslav Švec volný přímý kop. Kosť si s jeho pokusem poradil. Na dorážku Jakuba Vokurky už byl ale krátký a v Nepomuku bylo zase o něco veseleji. Za dalších pár minut už se domácí hnali znovu do útoku. Švec posunul balon na Pavelku, ten zatáhl balon do strany a prudkým stříleným centrem našel Jakuba Vokurku. Ten už neměl problém zasunout balon do odkryté svatině a o osudu zápasu už bylo zdá se rozhdonuto. Když už se zápas chýlil ke konci přišla ještě jedna branková šance. Radek Jiránek vhodil aut na Miroslava Švece, ten mu balon vrátil.Jiránek se rozhlédl a balon neomylně poslal přímo na hlavu Jakuba Vokurky a ten si hattrick nenechal ujít. 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Povedl se nám začátek, kdy jsme v 45. vteřině šli dovedení. Poté jsme čtvrt hodiny Hradec přehrávali ale gól jsme nedali. Pak se hra vyrovnala. Koncovka Hradce ale moc práce brankáři nenadělala. První poločas se nám podařilo uhrát hlavně zkušeností. Začátek druhé půle byl taky vcelku vyrovnaný soupeře jsme ale do šancí nepouštěli. Ke konci zápasu jsme se ještě třikrát trefili a zaslouženě vyhráli. Soupeře jsme přehráli hlavně zkušeností našich starších hráčů. Výborný výkon ale podali také mladíci. Mám radost ze tří bodů i výkonu."




Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - R. Jiránek [-] , M. Lukeš [-] , M. Viktora [-] (78. F. Šlehubr [-] ) , P. Osuský [-] , M. Kepka [-] , M. Švec [-] , Z. Větrovec [-] (81. J. Junek [-] ) , J. Vokurka [-] , M. Březák [-] , P. Pavelka [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Liebel [-] , M. Bečvář [-] , J. Hrdina ml. [-] - T. Behenský [-] , O. Lihm [-] , Š. Kundrata [-] , J. Šubrt [-] , O. Kiss [-] - M. Douša [-] (46. T. Vozabule [-] ) , R. Lukášek [-]

ŽK: 53. R. Jiránek , 67. M. Kepka , 80. Z. Větrovec - 54. M. Liebel .
Hráči zápasu: J. Vokurka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šimek Luboš - VÁŇA Petr (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.