1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vezou domů cenné třibody


Branky


0

Žinkovům se konečně podařilo vyhrát dva zápasy v řadě a proti Klášteru chtěly svou bilanci ještě protáhnout. Hosté ale platí za velmi nepříjemného soupeře, který si umí vyšlápnout na kohokoliv. Domácí byli po většinu zápasu fotbalovější a měli i řadu šancí. Hostům se ale podařilo dostat do vedení a celý druhý poločas se snažili ubránit hubené vítězství. Nakonec se to povedlo a po dvou kolech znovu vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly zápasu

Žinkovy od prvních minut držely balon na svých kopačkách  častěji. Vytvořily si i několik nadějných střeleckých pozic. Buď ale selhaly v koncovce, nebo byl na místě pozorný Bárta. V 20. minutě se k volnému přímému kopu z uctivé vzdálenosti postavil Marek Ptáček a jeho dalekonosný pokus se zastavil až v šibenici domácí brány. I po vstřeleé brance byl obraz hry podobný a domácí se hnali za vyrovnáním. V 32. minutě přišel dlouhý balon před vápno. Štefan Merhaut vyhrál hlavičkový souboj a šikovně si balon připravil k zakončení. Na jeho pokus k tyči byl Bárta krátký a domácí tak zaslouženě srovnali. Po chvíli mohlidomácíotočit stav zápasu, nicméně opět selhali v koncovce. V 42. minutě si na centrovaný balon z kraje hřiště naskočil Tomáš Karela a poslal Klášter znovu do vedení. V poslední minutě prvního poločasu se ke střele odhodlal kapitán hostí Tomáš Loukota. Jím vyslaný pokus mířil do šibenice, Kripner ale předvedl bravurní zákrok a poločas tak skončil 1:2. 

Neúrodný tlak domácích

Domácí šli do druhého poločasu s tím, že svou převahu musí přetavit v góly. Hosté naopak vědomi si svého vedení se zatáhli a tvoření hry nechali na Žinkovech. I přes velkou územní převahu nedokázali hráči sokolu dostat balon za záda výborně chytajícího Bárty. Přišli tak o všechny body v zápase, kde určitě netahali za kratší konec. Klášter naopak vytěžil z minima maximum.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Neřekl bych, že jsme byli horší. Neproměňovali jsme ale šance a dostali dva laciné góly. Soupeř podal bojovný výkon a celý druhý poločas se jen bránil. Je to škoda. Byl to prostě zápas ,,blbec"."

TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "První poločas se nám podařilo dostat do vedení. Ve druhém poločase jsme se zatáhli a nechali hrát domácí. Jsem spokojen se třemi body, už jsme je potřebovali."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - T. Oulík [-] , J. Čengery [-] , J. Trojánek [-] , D. Niemkiewicz [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , Š. Merhaut [-] , J. Doričák [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (90. L. Tobrman [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , P. Arnošt [-] (86. J. Dvořák [-] ) , T. Loukota [-] , T. Karela [-] (46. M. Suko [-] ) , M. Ptáček [-] (75. M. Hnízdil [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] , O. Sedláček [-]

ŽK: 43. M. Vokurka , 71. T. Oulík , 82. K. Kripner - 28. M. Karlík , 45. P. Velíšek , 72. R. Sedláček , 77. M. Hnízdil , 82. P. Arnošt .
Hráči zápasu: O. Sedláček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ŠRAIT František (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.