Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy navázaly na předchozí výhru


Branky


0

Hradec minulé kolo zastavil rozjetý Merklín a čekalo se, že by si doma mohl poradit i s Žinkovy. Výkony hostů se letošní sezónu střídají stejně pravidelně jako noc a den. Proto určitě chtěli poprvé v sezóně bodovat dva zápasy po sobě. Zápas začal lépe pro domácí. Hosté se ale brzkého gólu nezalekli a zápas otočili ve svůj prospěch. Trenér tak mohl být konečně spokojen, že jeho svěřenci zvládli dva zápasy po sobě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí gól

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím. Už v sedmé minutě si naběhl na míč z autu Štepán Kudrata a rozvlnil síť. I dál byli domácí o něco aktivnější. Byli to ale hosté kdo udeřil. Ve 12. minutě byl nakonci kombinační akce Tomáš Oulík a srovnal stav utkání. Následovala čtvrthodina vyrovnaného fotbalu, ovšem bez větších šancí. V 29. minutě Žinkovy dobře zakombinovaly až se v nadějné pozici objevil Václav Tříska a chladnokrevně zakončil. V 37. minutě došlo k pošťuchování dvou hráčů. Rozhodčí to vyřešil žlutou kartou pro oba. Hráč hostí si ale neodpustil nemístný výrok na adresu rozhodčího a ten na nic nečekal a vyloučil ho. I přes početní nevýhodu to byli opět hosté kdo skóroval. Tomáš Oulík se postavil k volnému přímému kopu. Jeho pokus překonal Petra Kosťe a Žinkovy vedly už 3:1. To bylo z prvního poločasu vše. 

Hosté si výsledek pohlídali

Hostující celek šel do druhé půle s jasnou taktikou, nikam se nehnat a hrát ze zajištěné obrany. To se dařilo. V 53. minutě došlo k faulu na Oulíka. K trestňáku za nadějné pozice se postavil Tomáš Hora a hosté se radovali počtvrté. Za chvíli bylo pro domácí ještě hůř. Míč po autovém vhazování se dostal k Václavu Třískovi a ten ho krásně poslal za záda Kosťe. Hradec se snažil s vývojem něco udělat, jejich snaha ale většinou končila na vápně soupeře. Chvíli před koncem se zranil Tříska a Žinkovy dohrávaly dokonce v devíti hráčích. Ani tato výhoda ale domácím nepomohla vstřelit branku a hosté si tak odvážejí zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Začali jsme špatně. Dostali jsme laciného góla. Podařilo se nám ale vyrovnat, a od té doby jsme hráli lépe. Pak přišla zbytečná červená karta. Do druhého poločasu jsme šli s tím, hrát hlavně ze zabezpečené obrany. Podařilo se nám přidal ještě dvě branky. Řekl bych, že jsme měli zápas po většinu času pod kontrolou. Kluci bojovali, makali. Spokojenost."



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Bečvář [-] , M. Liebel [-] - J. Hrdina ml. [-] , Š. Kundrata [-] , J. Šubrt [-] , T. Panuška [-] (44. O. Lihm [-] ) , K. Výrut [-] - M. Douša [-] , R. Lukášek [-] - O. Kiss [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - T. Oulík [-] , J. Čengery [-] , J. Trojánek [-] , D. Niemkiewicz [-] , R. Liška [-] (42. M. Vokurka [-] ) , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , T. Hora [-] , V. Tříska [-] , J. Doričák [-]

ŽK: 37. M. Bečvář , 52. M. Liebel , 61. J. Hrdina ml. - 37. M. Šneberk , 63. M. Vokurka , 79. T. Hora . ČK: 37. M. Šneberk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIK Jiří - FIŠER František (N), ŠRAIT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.