3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice poprvé vítězí


Branky


0

Domácí dokázali v každém kole potrápit svého soupeře, buď nějaký ten bod urvali nebo prohráli jen o gól. Proti Klášteru už ale doufali v plný bodový zisk. Hosté také hrají vyrovnané zápasy. Těžko se tak určuje favorit zápasu. 160 přihlížejících diváků nakonec mohlo oslavit první tři body pro Zdemyslice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší výkon hostů

Od úvodních minut byli aktivnější hosté a v páté minutě poprvé zahrozili. Kvolnému přímému kopu si stoupl Tomáš Karela. Jím vyslaný balón mířil do šibenice, Jindřích Kotora byl ale pozorný a včas zareagoval. V 13. minutě vysunul Petr Arnošt krásnou přihrávkou Davida Míčka. Ten si před brankářem poradil a poslal Klášter do vedení. V další velké šanci pak Tomáš Loukota mířil jen do tyče. Zdemyslice potom zlepšily kombinaci a začaly se dostávat více do hry. Nejdříve se ještě vyznamenal klášterský Bárta. V další šanci ale Tomáš Šilhánek už Bártu prostřelil. Hosté se mohli znovu ujmout vedení v 35. minutě. Sám na brankáře se řítil Petr Arnošt. Míč ale do brány nedostal a poločas tak skonči nerozhodně.

Dokonaný obrat

Klášter chtěl i do druhé půle vstoupit aktivněji. Byli to ale domácí kdo z první vážnější akce druhé půle udeřil. Do vedení poslal Zdemyslice Tomáš Zelený. Následovalo dlouhé dobývání domácí brány. Když už se Klášteru povedlo vyrovnat, tak pomezní rozhodčí vyhodnotil krajní situaci jako ofsajdovou. Postupem času hosté více otevírali obranu. V 82. minutě byl zastavem domácí útočník až faulem ve vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil Tomáš Šilhánek. Bárta na jeho pokus nedošáhl a domácí tak vedli 3:1. Zdemyslice tak berou první výhru. Naopak pro hosty je to vcelku krutý výsledek.



Ohlasy k zápasu



TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Bojovné utkání na malém hřišti. Bylo to spíše o osobních soubojích, moc fotbalové krásy tam nebylo. Začátek zápas nám vcelku vyšel, měli jsme i dost šancí ale dali jen jeden gól. Po vyrovnání jsme už jen dobývali branku soupeře. Nebyl nám uznán vedoucí gól."



Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - R. Šilhánek [-] , P. Česal [-] (70. J. Fiala [-] ) , M. Jeslínek [-] (46. T. Zelený [-] ) , A. Polívka [-] (77. M. Kysela [-] ) , V. Bončo [-] , O. Rous [-] , T. Lang [-] , A. Monhart [-] , T. Šilhánek [-] , V. Krňoul [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] , D. Míčko [-] (78. L. Tobrman [-] ) , M. Dolák [-] , P. Arnošt [-] (46. J. Dvořák [-] ) , T. Loukota [-] , R. Sedláček [-] , T. Pekárek [-] (86. O. Sedláček [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Karlík [-] , T. Karela [-]

Počet diváků: 160. Rozhodčí: Křen Jiří - KLIK Jiří, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.