Merklín vyloupil Kasejovice


Branky


0

Výkonnost Kasejovic každým kolem stoupá a po né úplně podařeném začátku to vypadá, že se opět bude dostávat k čelu tabulky. V další zápase jí ale byl překážkou Merklín, který kromě prohry v prvním kole šlape jako hodinky a předvádí atraktivní ofenzivní fotbal založený na brejcích. Silná zbraň Merklína úřadovala i tentokrát. Kasejovice sice držely balon ale góly dával především tým hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle

Kasejovice měli v začátku utkání balon více na svých kopačkách, ale jejich šance končily většinou někde na hranici vápna. Hsoté se nikam nehnali a čekali na příležitost k brejku, kde by využili rychlost Fořta, Bláhy nebo třeba Lišky. V 18. minutě přišla první gólová akce. Michal Fořt střílel, brankář jeho střelu dorazil ale na následnou hlavičku Jana Bláhy už byl krátký. Domácí už ale po chvíli dokázali odpovědět. Postaral se o to Jakub Chaloupka. V 26. minutě se na konci brejkové akce ocitl Michal Fořt a křižnou střelou pod břevno poslal hosty opět do vedení. Pak následovala potička dvou hráčů. Rozhodčí na nic nečekal a oba poslal zchladit si hlavy do sprchy. Zápas tak pokračoval deset na deset. Čtyři minuty před koncem přišla sporná situace. Balon na Jana Bláhu mířil do ofsajdu, rozhodčí ovšem ponechal výhodu protože u míče byl první brankář. Útočník Merklína ho ovšem o balon obral a patičkou mezi nohama upravil na 1:3. Gól podle všeho neměl platit, rozhodčí ho ovšem uznal. Poločas tak skončil lépe pro hosty.

Druhý poločas

Ve druhé půli dokázali domácí zatlačit Merklín. Jejich náporu ale chyběla finální fáze. Hostům se dařilo dostávat se do koncovky, ale jejich pokusy končily převážně mimo. I proto se na další gól čekalo až do 30. minuty druhého poločasu. Opět ale padl do sítě domácích. Michal Liška se probil přes protihráče a předložil balon Michalu Fořtovi. Michal si v zakončení už věděl rady a poslal míč do odkryté části brány. Kasejovice se sice nevzdávali ale nezmohly se na víc než na snížení na 2:4 a to v poslední minutě zásluhou Tomáše Jakubčíka. Merklín si tak domů veze tři body za výhru 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Myslím, že zasloužené vítězství našeho týmu. Domácí sice tvořili hru, ale my jsme hráli na brejky a to nám absolutně vyhovovalo. Kdybychom lépe řešili finální fázi, mohli jsme dát klidně deset branek. S výsledkem spokojenost, ale na výkonu je pořád co zlepšovat. A musím říct, že bylo vzorně připravené hřiště."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škoda Pavel - CHÁRA Zdeněk (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.