2:1
(0:0)
72. J. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod se odpoutal ze dna tabulky


Branky


76. M. Pešek , 87. K. Kalný - 72. J. Fiala
0

Stod měl na svém kontě pouze tři body po čtyřech kolech což určitě nemohl považovat za úspěch. Doma proti Zdemyslicím opět přišla parádní možnost dostal se výše v tabulce. Zdemyslice totiž nezažívají také příliš dobrý start, odehrávají sice vyrovnané zápasy ale nedokáží z toho vytěžit více než jeden bod. I tento zápas byl vyrovnaný a nejspíš by mu slušela remíza, nakonec ale domácí přece jen berou tři body po obratu vposledních minutách zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

Už od úvodních minut byl zápas velice vyrovnaný. Týmy se snažili o svou hru ale k šancím to nevedlo. Ty začali přicházet až časem. Na straně domácích měl velkou příležitost Michal Terber ale gól nedal. Dvě šance hostů pak zlikvidoval Adam Fabián. Domácím se posléze podařilo zasáhnout i břevno ale od něj se míč odrazil mimo bránu. Poločas tak skončil bez branek.

Obrat domácích

Druhý poločas pokračoval v podstatě tam kde první skončil, vyrovnaná hra především ve středu pole. Na úvodní branku zápasu se čekalo dlouhých 72 minut a k nelibosti domácích fanoušků padlo do sítě Stodu. Na balon z rohového kopu si naběhl Jan Fiala a poslal Zdemyslice do vedení. Kdo by ale čekal, že tento gól domácí položí byl na omylu. Ty přidali na intenzitě i aktivitě. V 76. minutě rozehrával Karel Kalný volný přímý kop, balon z jeho kopačky přesně našel hlavu Martina Peška a ten sorvnal stav utkání. Když už se zápas chýlil ke konci, přišla znovu chvíle Karla Kalného. Ten si postavil balon k přímáku a jeho pokus zapadl do sítě. Mohla tak vypuknout eufórie domácích, kteří ukázi v posledních minutách velkou touhu po vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas byl vyrovnaný oba týmy měli po dvou šancích. Ve druhé půli jsme smolně prohrávali ale po dvou standartkách jsme to dokázali otočit. Byli jsme štastnější tým, byl to remízový zápas. S výkonem i výsledkem je spokojenost."




Sestavy


TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - M. Terber [-] , J. Antoš [-] (72. P. Vlk [-] ) , T. Tlustý [-] , F. Koča [-] , M. Filip [-] , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , V. Hettler [-] , M. Pešek [-] , K. Kalný [-]

TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - A. Monhart [-] , R. Čimera [-] , T. Lang [-] , M. Kysela [-] (79. J. Kroc [-] ) , T. Šilhánek [-] , J. Fiala [-] , M. Jeslínek [-] (25. M. Šamšula [-] ) , R. Šilhánek [-] , A. Polívka [-] (83. V. Hejl [-] ) , V. Krňoul [-]

ŽK: 26. M. Terber , 35. T. Tlustý , 42. V. Hettler , 75. K. Kalný , 78. K. Výrut - 9. M. Jeslínek , 33. A. Polívka , 82. T. Lang , 90. J. Kroc .
Hráči zápasu: K. Kalný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLIK Jiří - FEKL Pavel (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.