0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany bodují podruhé v řadě


Branky


0

Dobřany neměly ideální vstup do sezóny, dvakrát vysoko prohrály. Minulé kolo se ale dokázalo vzpamatovat a připsali si první body. Na body mysleli i v zápase se Stodem. Ten minulé kolo proti Předenicím vcelku překvapil a vysoko vyhrál. Zápas, který se odehrával ve Stodu nakonec skončil těsnou výhrou Dobřan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující gól

Záčeátek zápasu byl vyrovnaný bez šancí. Hrálo se ve středu pole s velkým množství osobních soubojů. Dlouho to vypadalo, že se diváci branky v úvodním dějství nedočkají. V poslední minutě prvního poločasu ale Jaroslav Schovánek využil zaváhání obrany Stodu, která nedokázala balon odklidit a poslal Dobřany do vedení. Do šaten tak šli štastnější hosté.

Bezbranková půle

Ve druhém poločase se hra přiostřila a k vidění byl spíše boj než fotbal. Stod si vytvořil jednu slibnou šanci ale tu nedokázal přetavit v gól. Dobřany měli také nějaké náznaky, ale koncovka vázla. Zápas tak skončil výhrou Dobřan. Ty poskočili, Stod naopak padl na dno tabulky



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas byl vcelku vyrovnaný, kvůli naší nedůslednosti se soupeř dostal do vedení. Ve druhé půli jsme hráli špatně a vytvořili si jen jednu šanci. V zápase se více leželo než hrálo."




Sestavy


TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - M. Terber [-] , T. Tlustý [-] , J. Múčka [-] , K. Výrut [-] (69. O. Kastelic [-] ) , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , M. Pešek [-] , V. Rataj [-] (46. D. Lihm [-] ) , K. Kalný [-]

TJ Dobřany
K. Lang [-] - H. Tomáš [-] , J. Čimera [-] , M. Skřivan [-] , J. Schovánek [-] , M. Homr [-] , J. Rajt [-] , V. Bouček [-] , M. Brožík [-] , M. Opatrný [-] , F. Olah [-] (28. )

ŽK: 45. R. Snášel , 80. K. Kalný - 76. M. Skřivan , 82. M. Opatrný , 85. M. Brožík , 90. M. Homr .
Místo: Stod. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Legát Zdeněk - FEKL Pavel (N), KRÁTKÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.